EMKAPOL - Drzwi wewnętrzne, oklejanie ościeżnic

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

janek_krk
Początkujący
Początkujący

EMKAPOL - Drzwi wewnętrzne, oklejanie ościeżnic

Post autor: janek_krk »

Firma EMKAPOL jest dystrybutorem drzwi wewnętrznych firmy SĘKPOL. Posiadają szeroki wybór drzwi na każdą kieszeń, kilkanaście wzorów oraz kolorów. Wykonują drzwi na wymiar gdyby ktoś chciał dopasować sobie je do starych metalowych futryn, które również oklejają. Są jedyną firmą, która zajmuje się oklejaniem futryn w Krakowie. Jest to doskonałe rozwiązanie jeśli chodzi o wymianę drzwi bez futryny. Sam osobiście skorzystałem z ich usług i jestem naprawdę pod wrażeniem obsługi, wykonania, montażu i efektu końcowego. Drzwi kolorystycznie idealnie pasują do oklejonej futryny i w efekcie wygląda to tak jakbyśmy wymienili drzwi wraz z futryną.
POLECAM!! Oto ich firmowa strona, na której posiadają wszelkie dane kontaktowe, informacje i katalog http://www.emkapol.strefa.pl

janek_krk
Początkujący
Początkujący

Re: EMKAPOL - Drzwi wewnętrzne, oklejanie ościeżnic

Post autor: janek_krk »

Firma EMKAPOL jest dystrybutorem drzwi wewnętrznych firmy SĘKPOL. Posiadają szeroki wybór drzwi na każdą kieszeń, kilkanaście wzorów oraz kolorów. Wykonują drzwi na wymiar gdyby ktoś chciał dopasować sobie je do starych metalowych futryn, które również oklejają. Są jedyną firmą, która zajmuje się oklejaniem futryn w Krakowie. Jest to doskonałe rozwiązanie jeśli chodzi o wymianę drzwi bez futryny. Sam osobiście skorzystałem z ich usług i jestem naprawdę pod wrażeniem obsługi, wykonania, montażu i efektu końcowego. Drzwi kolorystycznie idealnie pasują do oklejonej futryny i w efekcie wygląda to tak jakbyśmy wymienili drzwi wraz z futryną.
POLECAM!! Oto ich firmowa strona, na której posiadają wszelkie dane kontaktowe, informacje i katalog http://www.emkapol.strefa.pl

danah
Początkujący
Początkujący

Re: EMKAPOL - Drzwi wewnętrzne, oklejanie ościeżnic

Post autor: danah »

Również ich polecam. Skorzystałam z ich usług i jestem zadowolona. Za przystępną cenę dostałam drzwi jakie chciałam bez wyrywania i rujnowania mieszkania. Naprawdę nie widać teraz różnicy, że mam starą futrynę. Polecam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”