Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.
Pokaż mężowi kilka propozycji w necie niech zobaczy że też są takie rozwiązania a potem naciskaj aż w końcu mąż się podda
Zawsze możesz powtarzać że to ładnie wygląda A tutaj kilka innych propozycji jeżeli chodzi o argumenty.
kabinyprysznicowe.net.pl
Jeśli mowa już o argumentach, bez wahania polecam tą stronę
-www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/budownictwo/wyposazenie-sanitarne-kuchni-lazienek
Znalazłem tam kabinę, z której jestem zadowolony. Szukasz sobie według firm albo konkretnych produktów, które Cię interesują. Jeśli chcesz coś oprócz kabiny, myślę że to znajdziesz bez większych problemów...
Zakup kabiny niestety nie należy do najprostszych natomiast według mnie nalezy wzrócić uwagę na klika bardzo ważnych kwestii:
Nie kupujcie nigdy produktów nie markowych, podejrzanych producentów o których np. słyszał tylko sprzedawca który wam proponuję taką kabinę jest bardzo duża ilość kabin chińskich o bardzo bardzo kiepskiej jakości. Kabina jest jednym najczęściej użytkowanych urządzeń w łazience tak więc bardzo szybko możne się okazać że w kabinie wyleciały rolki pękły suwaki a części już nie ma zamiennych albo w cale nie było. Znam to z własnego podwórka .
Jak kabina to producenta który ma w Polsce np. magazyny sieć serwisów pytajcie się o dostępność części zamiennych itp. Na jakiej zasadzie odbywa się naprawa
zastanawiam się nad zakupem kabiny prysznicowej, problem w tym, że nie mam specjalnie przestrzeni w łazience. natrafiłam na stronie lazienkaplus.pl na parawany zastępujące prysznic. ktoś używa?
Jest wiele takich rozwiązań również na stronie megalazienki.pl. Parawany prysznicowe są dobrą alternatywą dla kabin prysznicowych jeżeli ktoś ma małą łazienkę.
Nigdy nie korzystałem z usług tej firmy,więc nie wiem czy jest naprawdę sprawdzona. Jeżeli chodzi o akcesoria do wyposażenia łazienek,to zapraszam na moją stronę 2hd.pl i chętnie pomogę w wyborze.
[quote="czystolinka"]odsyłam na stronę lazienkaplus.pl/pl/kabiny-prysznicowe,5,63,c.html
korzystam z tego sklepu i do tej pory się nie zawiodłam. zastanawiam się jednak nad wymiana kabiny prostokątnej na półokrągła. może jesteś mi w stanie doradzić markę i najlepiej jakiś sprawdzony model po korzystnej cenie
dzięki za rady, ale stręczenie męża też jest karalne:) a tak na serio, to już obmyśliliśmy sprawę i wolimy teraz troszkę zaoszczędzić, że móc pozwolić sobie na dobrą kabinę.
dzięki za rady, ale stręczenie męża też jest karalne:) a tak na serio, to już obmyśliliśmy sprawę i wolimy teraz troszkę zaoszczędzić, że móc pozwolić sobie na dobrą kabinę.
Ale po co od razu kabinę prysznicową. Wystarczy zamontować brodzić, a całość osłonić plastikowymi "kotarami".
Jest to dość tanie rozwiązanie i nie trzeba wydawać nie wiadomo ile na kabinę.
Witam - próbowałem w innym temacie ale brak odzewu...
-hydromasaze.com/product_info.php?products_id=179
lub
-wodnypokoj.istore.pl/pl,product,465895,kabina,parowa,z,wann,z,hydromasazami,zf1709iil2.html
Czy to ma jakiś sens ? żona się uparła, a alternatywa "markowa" kosztuje 20 tysi...
Witam - próbowałem w innym temacie ale brak odzewu...
-hydromasaze.com/product_info.php?products_id=179
lub
-wodnypokoj.istore.pl/pl,product,465895,kabina,parowa,z,wann,z,hydromasazami,zf1709iil2.html
Czy to ma jakiś sens ? żona się uparła, a alternatywa "markowa" kosztuje 20 tysi...