Designerskie oświetlenie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Designerskie oświetlenie
Przy aranżacji wnętrza bardzo ważne jest oświetlenie ? od niego zależy, jak się czujemy we wnętrzu. Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
Designerskie oświetlenie
Piękne rzeczy, pamiętajmy jednak, że światło powinno być także zaprojektowane funkcjonalnie i praktycznie. Niestety część "dyzajnerskich" lamp nie spełnia swojej funkcji. Ale jako oświetlenie "klimatyczne" polecam absolutnie i zdecydowanie.
-
znawczyni_
- Początkujący

Re: Designerskie oświetlenie
mnie strasznie podoba się oświetlenie ledowe, aczkolwiek niezwykle intymną i romantyczną atmosferę tworzą lampiony i świecznik typu tealight, które można kupić np w decorto.pl ponizej przedstawiam wam naprawdę świetne lampioniki....

-
Sztuka Wnętrz
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
We współczesnych domach światło pełni funkcję nie tylko użytkową. Stało się również istotnym elementem wnętrza. Bowiem światło ożywia przestrzeń, zdobi ściany, wpływa na nasz nastrój. Na przykład rozproszone pozwala rozjaśnić całe wnętrze. Punktowe i kierunkowe jest przydatne do czytania i do pracy. Służy także do podkreślania ważnych miejsc i eksponowania przedmiotów.
I co najważniejsze, używajmy różnych rodzajów światła.
W każdym wnętrzu potrzebne jest zarówno oświetlenie ogólne, jak i kierunkowe, a korzystamy z nich jednocześnie albo osobno w zależności od potrzeb.
I co najważniejsze, używajmy różnych rodzajów światła.
W każdym wnętrzu potrzebne jest zarówno oświetlenie ogólne, jak i kierunkowe, a korzystamy z nich jednocześnie albo osobno w zależności od potrzeb.
Bardzo ładne są te projekty z artykułu. Podobają mi się dmuchane lampy katowickich designerek:)
Bardzo ładne są te projekty z artykułu. Podobają mi się dmuchane lampy katowickich designerek:)
Mogę polecić ludzi z Bercal na ul. Conrada. Obsługa z dużą wiedzą, są zorientowani w tym co sprzedają, także jak ktoś chce się skonsultować, doradzić co do lamp czy instalacji oświetlenia to zdecydowanie warto ich sprawdzić. Znalazłem u nich lampę podłogową do swojego gabinetu. Niemiecka konstrukcja, stal nierdzewna, stylizacja retro – rewelacyjnie prezentuje się zarówno włączona, jak i wyłączona.