Jestem nowym użytkownikiem i szukam strony internetowej, która poprowadziłaby mnie przez wszystkie etapy budowy domu.
wirtualny kierownik budowy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
wirtualny kierownik budowy
Witam was!
Jestem nowym użytkownikiem i szukam strony internetowej, która poprowadziłaby mnie przez wszystkie etapy budowy domu.
Re: wirtualny kierownik budowy
Czy ta "strona internetowa" ma także sporządzić dokumentację, przywieźć towar i wszystko zrobić aż pod klucz?romek1965 pisze:Witam was!
Więc skoro jesteś nowym użytkownikiem pobiegaj po forum i czytaj, czytaj, czytaj... Podejrzewam, że masz zamiar "budować się" i nie wiesz od czego i jak zacząć?
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Usługi remontowo-wykończeniowe
Usługi remontowo-wykończeniowe
-
Przemek
Najlepszym przewodnikiem przez budowę domu bedzie forum budowlane
To może nie szukaj "wirtualnego" kierownika budowy tylko takiego prawdziwego który Ci doradzi, pomoże i "przeprowadzi" przez budowę bez zbędnych kosztów i problemów...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szukasz kierownika budowy lub inspektora nadzoru?
Dzwoń: 796083694
Działam na terenie woj. Śląskie, Małopolskie, Opolskie, Dolnośląskie
Dzwoń: 796083694
Działam na terenie woj. Śląskie, Małopolskie, Opolskie, Dolnośląskie