Ciekawy wieszak
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
zyrafiatko
- Początkujący

Ciekawy wieszak
Witam,
zobaczcie jaki super wieszak odkryłem właśnie na allegro
//allegro.pl/wieszak-na-ubrania-flower-steel-design-i1366939053.html
Muszę przyznać że czegoś takiego jeszcze nie widziałem i poważanie zastanawiam się nad zakupem
Szkoda że nie ma więcej kolorów ale w sumie można coś dopasować do każdego wnętrza
A Wy co o tym myślicie?
pozdrawiam
zobaczcie jaki super wieszak odkryłem właśnie na allegro
//allegro.pl/wieszak-na-ubrania-flower-steel-design-i1366939053.html
Muszę przyznać że czegoś takiego jeszcze nie widziałem i poważanie zastanawiam się nad zakupem
Szkoda że nie ma więcej kolorów ale w sumie można coś dopasować do każdego wnętrza
A Wy co o tym myślicie?
pozdrawiam
Re: Ciekawy wieszak
Witam,
Z zakończeniem świąt i nadejściem Nowego Roku,życzę pogody ducha
...i spokoju,bo mi szczególnie po swietach go brakuję
Kochani prosze o poradę,chciałabym kupic wieszaczek,najlepiej recznie wykonany-cos z rękodzieła dla dziecka do pokoiku,myślę o misiach,misie przytulone,kochające się.Proszę ,szukam nie nie moge natrafić nic ciekawego
Z zakończeniem świąt i nadejściem Nowego Roku,życzę pogody ducha
Kochani prosze o poradę,chciałabym kupic wieszaczek,najlepiej recznie wykonany-cos z rękodzieła dla dziecka do pokoiku,myślę o misiach,misie przytulone,kochające się.Proszę ,szukam nie nie moge natrafić nic ciekawego
już mam,wieszaczek jest super-tak jak chcialam"przytulone misie"http://allegro.pl/wieszak-misie-rekodzielo-waleckie-i1396926781.html
-
znawczyni_
- Początkujący

rewelacyjny wieszak, ale na wino znalazłam ostatnio w decorto.pl w ogóle ten sklep ma niesamowicie piękne rzeczy, takie designerskie...
a jeśli ktoś sobie ceni prostotę, elegancję i minimalizm to decorto.pl będzie idealny! :]
a jeśli ktoś sobie ceni prostotę, elegancję i minimalizm to decorto.pl będzie idealny! :]

-
znawczyni_
- Początkujący

rewelacyjny wieszak, ale na wino znalazłam ostatnio w decorto.pl w ogóle ten sklep ma niesamowicie piękne rzeczy, takie designerskie...

A co powiecie na ten wieszak?

Kontrowersyjny, ale robi wrażenie
.
Podoba mi się jeszcze to kolorowe cudeńko:

Coś takiego musi świetnie prezentować się na ścianie!

Kontrowersyjny, ale robi wrażenie
Podoba mi się jeszcze to kolorowe cudeńko:

Coś takiego musi świetnie prezentować się na ścianie!
Podoba mi się ten "nożowy". Na pewno zwrócił by uwagę gości, ale nie wiem czy ciuchy powieszone w ten sposób nie wyglądałyby trochę...bałaganiarsko. Co do wina, ja używam takiego wiszącego na ścianie, zamawiałam przez Internet ze stylowazastawa.pl i przyznam się szczerze, że trochę się bałam tego co mi przyślą. Ale stojak jest wykonany z porządnego drewna i ładnie wygląda. Ma przegródki na 10 butelek więc, jak dla nas - winoholików, to idealna ilość.