Budowa domu w okolicach Wrocławia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Ala i Olek
- Początkujący

Budowa domu w okolicach Wrocławia
Witam,
Szukam solidnej firmy, która podejmie się budowy domu jednorodzinnego w okolicach Wrocławia. Budowę chcielibyśmy zacząć jak najszybciej (marzec-maj). Czy możecie nam kogoś polecić?
Szukam solidnej firmy, która podejmie się budowy domu jednorodzinnego w okolicach Wrocławia. Budowę chcielibyśmy zacząć jak najszybciej (marzec-maj). Czy możecie nam kogoś polecić?
-
zadowolona
- Początkujący

Re: Budowa domu w okolicach Wrocławia
Witam mogę polecić firmę która nam wybudowała dom jesteśmy zadowoleni pod kontem fachowości,czystości oraz pracownicy przede wszystkim nie pijący byli a to rzadkość mogę podać numer do Pana Darka 728-134-743 zadzwoń i uzgodnij szczegóły.pozdrawiam
-
elpapiotr
Witam.

Też mam konto i jakoś się nie chwalęzadowolona :wink: pisze:mogę polecić firmę która nam wybudowała dom jesteśmy zadowoleni pod kontem fachowości
Do tego gramatyka "rychtych po polskiemu" 
W sumie niezły patent, prawda Piotrze? Rejestrować nicka i udawać zadowolonego klienta. Hahaha
W sumie niezły patent, prawda Piotrze? Rejestrować nicka i udawać zadowolonego klienta. Hahaha
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Usługi remontowo-wykończeniowe
-
zadowolona
- Początkujący

Witam o co chodzi wam ,przecież jeśli znam kogoś dobrego znającego się na rzeczy to czemu nie mogę przekazać dalej?nie rozumiem tego wszystkiego może że jestem tu nowa i nie wiem o co tu wszystkim chodzi,.
Jeśli to prawda z tym poleceniem, to sugerowałbym - by autorzy, czyli ludziom poszukujący wykonawcy zobaczyli zdjęcia jaki to budynek, szacunkowe koszty za dane czynności czy etapy itd. Skoro już tak bardzo polecasz "Pana Darka" to zrób to profesjonalnie 
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
-
zadowolona
- Początkujący

Co do ceny jest ustalona między sobą nie wnikam w to tylko polecam pod względem wykonania usługi każdy projekt jest inny więc inne ceny tym bardziej inne zlecenia co do zdjęć można zobaczyć na żywo jeśli ktoś sobie życzy,zdjęcia są zdjęciami tylko.Ja natomiast polecam daną osobę która wykonywała u nas pracę bez fuszerek ,a czy ktoś będzię chciał czy też nie to w to nie wnikam odpowiedziałam tylko.
Re: Budowa domu w okolicach WrocławiaWitam
Witam. Jeżeli jesteście zainteresowani budową z drewna to polecam firmę Pana Krzysztofa 511484905. Solidnie i bardzo tanio. Nie wiem tylko czy budują we Wrocłaiu. Jestem z lubuskiego i tutaj oglądała ich domy.Pozdrawiam
-
jacekgidelski
- Początkujący

Kieruję i pracuje ekipą 6 osobową trzech murarzy i trzech pomocników wybuduję Ci dom solidnie i szybko nr tel. :601 070 826
Zakład murarski
A ja polecam Dolnośląską Grupę Budowlaną, są z Wrocławia, niejedno wybudowali- zresztą zajrzyj sobie na stronę i ewentualnie się skontaktuj: grupadolnoslaska.pl
-
frank_iwiny
- Początkujący

- Kontakt:
Witam
Mogę podjąć się tej budowy, w sprawie wyceny i dalszych rozmów będę potrzebował projektu.
692 169 433
Mogę podjąć się tej budowy, w sprawie wyceny i dalszych rozmów będę potrzebował projektu.
692 169 433
-
Andrzej 33
- Początkujący

Witam
przyjmę zlecenie na budowę domu jednorodzinnego we Wrocławiu i okolicach, zainteresowanym mogę przesłać kilka zdjęć domów ktore wybudowaliśmy w 2012, ekipa mała, ale prace wykonujemy naprawdę bardzo solidnie, ceny też nie są wygórowane, tel 506703973
przyjmę zlecenie na budowę domu jednorodzinnego we Wrocławiu i okolicach, zainteresowanym mogę przesłać kilka zdjęć domów ktore wybudowaliśmy w 2012, ekipa mała, ale prace wykonujemy naprawdę bardzo solidnie, ceny też nie są wygórowane, tel 506703973
Poszukuję wykonawcy inwestycji we Wrocławiu. Proszę podać adres e-mail, to prześlę szczegóły.
bicykl