Vitodens 100-W to sie opłaca...
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Vitodens 100-W to sie opłaca...
A może ta reklama to gdzie indziej powinna być.
Viessmann i Vitodens 100 to jedno wielkie g..., zakupiłem taki kocioł, zabudowała firma autoryzowana i nie mogła go uruchomić. W piątek w zeszłym tyg. (po nieudanym rozruchu) wezwano na pomoc serwis viessmana (zgłoszenie nr 02/2010/2333), dziś mamy środę po 13-ej i serwis jeszcze nie ma części (padła podobno automatyka a właściwie nie padła tylko od nowości była felerna). Mamy już mrozy do -15 w nocy a ja nie mam ogrzewania i w układzie wodę. Viessmann podchodzi na luzaka, pan na infolini specjalnie się nie przejął nawet jak zagroziłem że jutro wywalem tego ich złoma i karzę montować Thermonę czeską.
Jednym słowem jestem zły i załamany poziomem tej firmy. Nie polecam z całego serca, płaci się tylko za logo...
Jednym słowem jestem zły i załamany poziomem tej firmy. Nie polecam z całego serca, płaci się tylko za logo...
Adam Uznański
Odszczekuję częściowo poprzedni wpis o Viessmanie. Kocioł okazało się, że jest tylko do regulacji (podobno wszystkie są regulowane w fabryce). Problem tkwił w gazociągu.
A co do serwisu to w pełni podtrzymuję, ta reklamowana szybka obsługa serwisowa to pic na wodę - czekałem 6 dni (w zimie przy dużych mrozach).
Adam Uznański.
A co do serwisu to w pełni podtrzymuję, ta reklamowana szybka obsługa serwisowa to pic na wodę - czekałem 6 dni (w zimie przy dużych mrozach).
Adam Uznański.
Adam Uznański
Z tym serwisem to żadna ściema poprostu nie umie pan złatwic sprawy do konca.
leeroz.pl
leeroz.pl