Ceresit czy izolbet
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
sebastianZ
- Aktywny

Ceresit czy izolbet
Który z klei bedzie lepszy do wykonania docieplenia budynku? Izolbet jest chyba jednym z najtańszych klei zaś ceresit jest strasznie piaszczysty.Pracował ktos na tych klejach?
Re: Ceresit czy izolbet
Hmmmm.... To tak jakby porównać Cinquecento z Mercedesem, tak moim zdaniem. Także conowo - lepiej wypośrodkować firmę, czyli system docieplenia.
Zastosowałem u siebie w budynku technologię/system Foveo TECH i jestem bardzo zadowolony. Izolbet odradzę, aczkolwiek z tej firmy miałem do czynienia tylko z klejami do płytek. Mam nie najlepsze zdanie...
Zastosowałem u siebie w budynku technologię/system Foveo TECH i jestem bardzo zadowolony. Izolbet odradzę, aczkolwiek z tej firmy miałem do czynienia tylko z klejami do płytek. Mam nie najlepsze zdanie...
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Usługi remontowo-wykończeniowe
-
Ewbudlipsko
- Początkujący

- Kontakt:
Oczywiście, że ceresit.
Izolbet to tragedia jakaś jest
Mówisz, że piaszczysty ? Ja cały czas jadę na Ceresicie i nie zauważyłem niczego takiego - może się przyzwyczaiłem? - i reklamacji też nie ma, jak do tej pory.
Pozdrawiam
ps Ceresit to taka średnia półka - sto, dryvit to już mercedesy, oczywiście cena też jest odpowiednia
Chociaż jak by się tak zastanowić, to porównanie do mercedesa byłoby dobre jakieś 10 lat temu ( kiedy były naprawdę bez awaryjne:) a teraz, to już jak te prawie wszystkie nowe auta: tu czujnik, tam czujniczek, tam coś, tam sroś
ma się co popsuć.
Izolbet to tragedia jakaś jest
Mówisz, że piaszczysty ? Ja cały czas jadę na Ceresicie i nie zauważyłem niczego takiego - może się przyzwyczaiłem? - i reklamacji też nie ma, jak do tej pory.
Pozdrawiam
ps Ceresit to taka średnia półka - sto, dryvit to już mercedesy, oczywiście cena też jest odpowiednia
Chociaż jak by się tak zastanowić, to porównanie do mercedesa byłoby dobre jakieś 10 lat temu ( kiedy były naprawdę bez awaryjne:) a teraz, to już jak te prawie wszystkie nowe auta: tu czujnik, tam czujniczek, tam coś, tam sroś
Witam
Zdecydowanie ceresit lecze trafilem na pare wadliwych workow z jakimis grudami,
ale trzyma dobrze polecam.
Zdecydowanie ceresit lecze trafilem na pare wadliwych workow z jakimis grudami,
ale trzyma dobrze polecam.
NIE RÓB CZEGOS NA CZYM SIE NIE ZNASZ !!!
Wadliwe worki... Podejrzewam, że niewłaściwie składowane, czyli po polskiemu - zamoczone 
Jedna jaskółka wiosny nie czyni...
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Zgadza sie tak własnie pomyslałem był zle przechowywany napewno nie wina producenta.Executive pisze:
pozdrawiam
NIE RÓB CZEGOS NA CZYM SIE NIE ZNASZ !!!