praca inżynierska na temat przydomowych oczyszczalni ścieków

Wszystko o kanalizacji i odwodnieniu. Dział poświęcony poradom na temat najnowszym rozwiązaniom technologicznym związanymi z kanalizacją, drenażem i oczyszczaniem ścieków.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

siwy_007
Początkujący
Początkujący

praca inżynierska na temat przydomowych oczyszczalni ścieków

Post autor: siwy_007 »

Prosze o pomoc. potrzebuje informacji na temat przydomowych oczyszczalni ścieków. jest to związane z tym że pisze prace inżynierską n ten temat. prosze o linki, kupie książki i wszystko co macie a przyda mi sie do pisania pracy. dzięki i czekam na jakiekolwiek odpowiedzi. dzieki siwy

Alibaba
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: praca inżynierska na temat przydomowych oczyszczalni ści

Post autor: Alibaba »

-/www.google.pl/search?q=przydomowe+oczyszczalnie+%C5%9Bciek%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Antoma
Początkujący
Początkujący

Post autor: Antoma »

Nie wiem czy już ją napisałeś, ale przykłady urządzeń takich jak np. przepływomierze ścieków, wodomierze i jakieś tam inne znajdziesz na stronie ich producenta, np. w Bmetersie.

siwy_007
Początkujący
Początkujący

Hejka dzieki za jakieś podpowiedźi. narazie skupiam sie na drenażach rozsączających i zbiornikach bezodpływowych w przydomowych oczyszczalniach ścieków. myślałem ze temat bedzie łatwiejszy ale daje mi popalić a do lipca niedaleko. jakby coś wpadło jeszcze Ci w oko to bede wdzięczny za podesłanie mi tego. Dziękuje pięknie

siwy_007
Początkujący
Początkujący

Hejka dzieki za jakieś podpowiedzi. narazie skupiam sie na drenażach rozsączających i zbiornikach bezodpływowych w przydomowych oczyszczalniach ścieków. myślałem ze temat bedzie łatwiejszy ale daje mi popalić a do lipca niedaleko. jakby coś wpadło jeszcze Ci w oko to bede wdzięczny za podesłanie mi tego. Dziękuje pięknie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanalizacja i odwodnienia”