czy sasiad mogl wykonac zadaszenei trwale polaczone z domem i ogrodzeniem elementami metalowymi .Natomiast do pokrycia zadaszenia uzyl plandeki plastikowej ktora przy wiatarch daje duzo szumu ,jest niestetycznie polaczona powiazana poprzybijana . http://static.e-budownictwo.tv/gallery/ ... c4ec2e.jpg
chcialam dodac zdjecie ale chyba mi sie nie udalo
zadaszenie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Brutus80
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Re: zadaszenie
Skoro zbudował to pewnie mógł 
Tak na poważnie to tego typu robotę powinien zgłosić do starostwa powiatowego.
Można sprawdzić w wydziale architektury lub w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego czy zgłaszał budowę. Jeśli nie to pewnie się nim zainteresują.
Jeśli do tego przekona ich pani, że ta plandeka utrudnia pani korzystanie z działki (hałasuje lub stwarza inne zagrożenia) to na pewno sąsiada odwiedzą.
Tak na poważnie to tego typu robotę powinien zgłosić do starostwa powiatowego.
Można sprawdzić w wydziale architektury lub w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego czy zgłaszał budowę. Jeśli nie to pewnie się nim zainteresują.
Jeśli do tego przekona ich pani, że ta plandeka utrudnia pani korzystanie z działki (hałasuje lub stwarza inne zagrożenia) to na pewno sąsiada odwiedzą.
Zdjęcie dobrze dodane, masakrycznie paskudny widok 
Tak jak kolega w poście wyżej, proponuję zgłosić to "tam gdzie trzeba". A czy pertraktacje osobiste, ugoda pomiędzy Wami, nie wchodzi w grę?
Tak jak kolega w poście wyżej, proponuję zgłosić to "tam gdzie trzeba". A czy pertraktacje osobiste, ugoda pomiędzy Wami, nie wchodzi w grę?
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Usługi remontowo-wykończeniowe
Dziekuje za potwierdzenie moich przypuszczen .Niestety moj sasiad to ciezki przypadek i nie da sie z nim porozmawiac i dojsc do ugody .I calkiem z innej branzy chcialam zapytac czy sasiad moze ustawic kamere na moje podworko tak jak to widac na zalaczonym zdjeciu ? Czy macie jakis sposob na takich dziwnych ludzi czy dac juz temu spokoj.
Kamerę na Pani podwórko? Nie chcę przypadkiem napisać coś czego nie jestem pewien, ale w moim odczuciu to już podlega pod kodeks karny. Taka inwigilacja jest niedopuszczalna!
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...