Jak kupować styropian?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Jak kupować styropian?
Zważ styropian przed zakupem. Przekonasz się wstępnie czy jest dobrej jakości ? radzi inż. Anna Kuliś z PCBC w Gdańsku. Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
Jak kupować styropian?
Bzdurny tytuł i wykorzystanie jednego zdania. Pani z PCBC, Pół wywiadu pani z Gdańska mówi jak należy badać jakość styropianu m.in przewodność cieplną , wytrzymałość , itp.
Na koniec informuje że niby można sprówbować badać gęstość ale to takie właśnie niby badanie
A PSPS wali tytuł zważ sobie styropian, przekonasz się wstępnie, co za bzdura, co to znaczy albo masz pewność albo jej nie masz. I takie barachło firmuje stowarzyszenie producentów , ja nic nic już nie rozumiem, autentyk przerasata mnie to intelektualnie.
Na Świętego Hieronima jest zima albo jej nima.
A ja myślałem że fizyka to nauka ścisła. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze wychodzi szmal, intuicja mi podpowiada
Na koniec informuje że niby można sprówbować badać gęstość ale to takie właśnie niby badanie
A PSPS wali tytuł zważ sobie styropian, przekonasz się wstępnie, co za bzdura, co to znaczy albo masz pewność albo jej nie masz. I takie barachło firmuje stowarzyszenie producentów , ja nic nic już nie rozumiem, autentyk przerasata mnie to intelektualnie.
Na Świętego Hieronima jest zima albo jej nima.
A ja myślałem że fizyka to nauka ścisła. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze wychodzi szmal, intuicja mi podpowiada
PCBC jest przeciw badaniu gęstości, PSPS mija się z prawdą
Ha, zainteresowany tematem, wszedłem na stronę PCBC.
Instytut PCBC z Gdańska wydał oświadczenie z którego jasno wynika, że nie można badać styropianu na gęstość. Jak widać program jakości PSPS nie ma żadnego sensu , poza mydleniem oczu klientom
http://www.pcbc.gda.pl/zakres-dzialania ... -spec-info
Instytut PCBC z Gdańska wydał oświadczenie z którego jasno wynika, że nie można badać styropianu na gęstość. Jak widać program jakości PSPS nie ma żadnego sensu , poza mydleniem oczu klientom
http://www.pcbc.gda.pl/zakres-dzialania ... -spec-info
-
maja_kajka
- Początkujący