Witam serdecznie.
Mam spory problem, gdyż mam zamiar napisać pracę inżynierską na temat remontu tarasów i balkonów i nie mogę znaleźć do tego książek. Jedyną jaką znalazłem jest pozycja Macieja Rokiela "hydroizolacje w budownictwie", a to raczej za mało.Oprócz tematu hydroizolacji wypadałoby chyba napisać coś także o całym wykończeniu tarasów i balkonów lecz też mam problem z literaturą.Ponadto dodam, iż całość problemu dotyczy tylko części teoretycznej pracy.
Proszę o pomoc
Problem z literaturą do pracy inżynierskiej
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Problem z literaturą do pracy inżynierskiej
zawsze możesz napisać pierwszą
każdy z producentów posiada dość szeroką gamę argumentów czym jego system izolacji balkonów i tarasów różni się od systemów konkurencji .
przedstawiciele
Henkla- Ceresit
Mapei
Sika
Bauchemia
z całą pewnością po zwróceniu się do nich spotkają się z tobą aby wszystko ci właściwie wytłumaczyć i uargumentować
występuj jako wykonawca przy czym nie skłamiesz bo uczysz się na przyszłość i będziesz to kiedyś nadzorował
PS chętnie przeczytałbym takie zestawienie porównawcze
pozdrawiam
każdy z producentów posiada dość szeroką gamę argumentów czym jego system izolacji balkonów i tarasów różni się od systemów konkurencji .
przedstawiciele
Henkla- Ceresit
Mapei
Sika
Bauchemia
z całą pewnością po zwróceniu się do nich spotkają się z tobą aby wszystko ci właściwie wytłumaczyć i uargumentować
występuj jako wykonawca przy czym nie skłamiesz bo uczysz się na przyszłość i będziesz to kiedyś nadzorował
PS chętnie przeczytałbym takie zestawienie porównawcze
pozdrawiam