drewniane drzwi zewnętrzne
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
drewniane drzwi zewnętrzne
Witam!
Chcę zaopatrzyć się w drewniane drzwi zewnętrzne u tego producenta, słyszałem wiele dobrych opini, ale chciałbym zapytać specjalistów czy to dobry wybór. Zna ktoś tego producenta? Czy możecie coś o nim powiedzieć?
lizurej.pl, z góry dzięki za pomoc!
pozdrawiam,
Radek.
Chcę zaopatrzyć się w drewniane drzwi zewnętrzne u tego producenta, słyszałem wiele dobrych opini, ale chciałbym zapytać specjalistów czy to dobry wybór. Zna ktoś tego producenta? Czy możecie coś o nim powiedzieć?
lizurej.pl, z góry dzięki za pomoc!
pozdrawiam,
Radek.
-
Salon-Okien
- Początkujący

Re: Pytanie o opinię
Niestety nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą,wiec chyba nie będę mógł pomóc... Jeżeli możesz to wstaw link do drzwi i ocenimy czy się nadają.
-
xfinlandia
Re: drewniane drzwi zewnętrzne
Opinię ? o czym?
o dwóch takich samych linkach?
Nawet ich nie kliknę, by nie dać tej firmie satysfakcji, że mają stąd wejścia. Doskonale pamiętam, że w tym roku ostro spamowali wszelkie fora. Widocznie nie najlepiej stoją, bo nie stać ich na wykupienie reklamy.
Nawet ich nie kliknę, by nie dać tej firmie satysfakcji, że mają stąd wejścia. Doskonale pamiętam, że w tym roku ostro spamowali wszelkie fora. Widocznie nie najlepiej stoją, bo nie stać ich na wykupienie reklamy.
xfinlandia pisze:Opinię ? o czym?
Oj boli jak konkurencja nie śpij
lisek26 oczywisty spam z Twojej strony , taka tandetna forma reklamy nie świadczy dobrze o firmie 
-
xfinlandia
Boli jak ktoś łamie podstawowe zasady forum.
Złamałeś regulamin pkt 5.
Myślę że możesz przeczytać cały, bo zawiera raptem 9 pkt.
Złamałeś regulamin pkt 5.
Myślę że możesz przeczytać cały, bo zawiera raptem 9 pkt.
Witam
Przy zakupie drzwi drewnianych powinni Państwo zwrócić uwagę na to, iż w takich drzwiacg drewnianych mogą być szkodniki drewna. W takiej sytuacji powinno się wykonać dezynsekcję. Dezynsekcją zajmuje się firma Carsekt .
Firma Carsekt zajmuje się zapobieganiem i zwalczeniem szkodników drewna.
Zapraszam do zapoznania się ze strona internetową:
http://carsekt.eu/
Pozdrawiam
Przy zakupie drzwi drewnianych powinni Państwo zwrócić uwagę na to, iż w takich drzwiacg drewnianych mogą być szkodniki drewna. W takiej sytuacji powinno się wykonać dezynsekcję. Dezynsekcją zajmuje się firma Carsekt .
Firma Carsekt zajmuje się zapobieganiem i zwalczeniem szkodników drewna.
Zapraszam do zapoznania się ze strona internetową:
http://carsekt.eu/
Pozdrawiam
sandrria
Reklama środków przeciw szkodnikom jak najbardziej dobrze skierowana do pana z lizureja. Jeśli nawet nie wytępi szkodników w drzwiach to może liska wykończy.
Ja akurat nie znam tej firmy, jednak jeżeli chodzi o dobre drzwi drewniane zewnętrzne to polecam drzwi firmy domator 24.com, dostępne na allegro,
Są mocne i mają warstwę chroniącą przed szkodnikami i korozją.
POLECAM!!!
Są mocne i mają warstwę chroniącą przed szkodnikami i korozją.
POLECAM!!!