Poszukuję pokrzywdzonych przez firmę Raz-Pol Sp. z o.o. - prace realizowane są albo przez Mikołaja Osińskiego albo Krzysztofa Grondkowskiego.
Bardzo proszę o kontakt z osobami, które jak ja zostały oszukane !
Raz-Pol Sp. z o.o. pokrzywdzeni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Aleksandra1234
- Początkujący

Re: Poszukuję pokrzywdzonych przez firmę Raz-Pol Sp. z o.o.
Witam
Własnie ropoczynam działania, aby wyegzekwować od panów odszkodowanie za szkody - uszkodzenie materiałów (zniszczyli mi nawet nowe drzwi przy osadzaniu, gres połozyli wdrugą stronę;) oraz opóźienia. Dodatkowo - arogancja i szantaż - tutaj mistrzem był pan Mikołaj. Mam też zamiar opisac ich gdzie tylko sie da, aby nikomu nie przyszło do głowy powierzyć im swojego mieszkania. Pozdrawiam
Własnie ropoczynam działania, aby wyegzekwować od panów odszkodowanie za szkody - uszkodzenie materiałów (zniszczyli mi nawet nowe drzwi przy osadzaniu, gres połozyli wdrugą stronę;) oraz opóźienia. Dodatkowo - arogancja i szantaż - tutaj mistrzem był pan Mikołaj. Mam też zamiar opisac ich gdzie tylko sie da, aby nikomu nie przyszło do głowy powierzyć im swojego mieszkania. Pozdrawiam
Może jakieś szczegóły? Właśnie negocjuję z tą firmą warunki przeprowadzenia remontu. Firmę RAZ-POL teraz reprezentuje pan Mikołaj - tylko z nim miałam styczność. Sporo można naczytać o panu Grondkowskim, podczas gdy pan Mikołaj występuje tylko w tym wątku.
Czy to wspólnicy? Czy panu Mikołajowi można powierzyć remont?
Czy to wspólnicy? Czy panu Mikołajowi można powierzyć remont?
Odpowiedź przesłana wiadomością prywatną 
pozdrawiam
Mamba
pozdrawiam
Mamba
-
Aleksandra1234
- Początkujący

odradzam z całą pewnością. Aż włos sie jeży słyszac, że passa panów z Raz Pol trwa i kontynuują swoją grę. Szczegóły wysłałam na pryw. Pozdrawiam i mam nadz. że nie pozwoli pani RP się oszukać. Prosze się nie nabierac na miłe słówka pana M;) w momentach kiedy cos nie idzie po jego myśli, traci tę twarz i wybucha zupełnie nie przyjemnie.