Raz-Pol Sp. z o.o. pokrzywdzeni

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Mamba
Początkujący
Początkujący

Raz-Pol Sp. z o.o. pokrzywdzeni

Post autor: Mamba »

Poszukuję pokrzywdzonych przez firmę Raz-Pol Sp. z o.o. - prace realizowane są albo przez Mikołaja Osińskiego albo Krzysztofa Grondkowskiego.

Bardzo proszę o kontakt z osobami, które jak ja zostały oszukane !

Aleksandra1234
Początkujący
Początkujący

Re: Poszukuję pokrzywdzonych przez firmę Raz-Pol Sp. z o.o.

Post autor: Aleksandra1234 »

Witam
Własnie ropoczynam działania, aby wyegzekwować od panów odszkodowanie za szkody - uszkodzenie materiałów (zniszczyli mi nawet nowe drzwi przy osadzaniu, gres połozyli wdrugą stronę;) oraz opóźienia. Dodatkowo - arogancja i szantaż - tutaj mistrzem był pan Mikołaj. Mam też zamiar opisac ich gdzie tylko sie da, aby nikomu nie przyszło do głowy powierzyć im swojego mieszkania. Pozdrawiam

marmelada
Początkujący
Początkujący

Post autor: marmelada »

Może jakieś szczegóły? Właśnie negocjuję z tą firmą warunki przeprowadzenia remontu. Firmę RAZ-POL teraz reprezentuje pan Mikołaj - tylko z nim miałam styczność. Sporo można naczytać o panu Grondkowskim, podczas gdy pan Mikołaj występuje tylko w tym wątku.
Czy to wspólnicy? Czy panu Mikołajowi można powierzyć remont?

Mamba
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mamba »

Odpowiedź przesłana wiadomością prywatną :)
pozdrawiam
Mamba

Aleksandra1234
Początkujący
Początkujący

Post autor: Aleksandra1234 »

odradzam z całą pewnością. Aż włos sie jeży słyszac, że passa panów z Raz Pol trwa i kontynuują swoją grę. Szczegóły wysłałam na pryw. Pozdrawiam i mam nadz. że nie pozwoli pani RP się oszukać. Prosze się nie nabierac na miłe słówka pana M;) w momentach kiedy cos nie idzie po jego myśli, traci tę twarz i wybucha zupełnie nie przyjemnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”