Jakiej firmy oczyszczalnie wybrac?

Wszystko o kanalizacji i odwodnieniu. Dział poświęcony poradom na temat najnowszym rozwiązaniom technologicznym związanymi z kanalizacją, drenażem i oczyszczaniem ścieków.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

chemik666
Zainteresowany
Zainteresowany

Jakiej firmy oczyszczalnie wybrac?

Post autor: chemik666 »

Witam,jaka polecicie mi przydomowa oczyszczalnie sciekow?mam działke 22m szer i 40 dł.chodzi o konkretne modele i ich ceny?pytam jaka polecacie z własnego doswiadczenia.
Dzieki

Alibaba
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Jakiej firmy oczyszczalnie wybrac?

Post autor: Alibaba »

I trzeba było zakładać następny "temat rzekę"
http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=7792

luki23
Początkujący
Początkujący

Post autor: luki23 »

Solidne konstrukcje i wieloletnie doświadczenie na arenie międzynarodowej ma firma Sotralentz. Nie wiem jak z ceną, musisz się dowiedzieć, ale w tym przypadku masz pewność solidności. Ich oczyszczalnie biologiczne są montowane w całej Polsce i raczej cieszą się dobrą opinią.
Pozdrawiam

koko99
Początkujący
Początkujący

Post autor: koko99 »

Od pewnego czasu z instalacji kanalizacyjnej w moim domu wydobywa się nieprzyjemny zapach. Nie mam szamba, instalacja jest podłączona do miejskiej sieci kanalizacyjnej. Nigdy wcześnie nie występowała taka sytuacja. Czy należy taką instalację specjalnie konserwować? W jaki sposób? Znajomy poleca wezwanie specjalistów instalatorów z Poznania. Można jakoś samodzielnie rozwiązać problem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanalizacja i odwodnienia”