niewielki grzejnik dekoracyjny na ścianę w kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Pawel_Malarczyk
niewielki grzejnik dekoracyjny na ścianę w kuchni
witam,
Prosiłbym o sugestie co do zakupu i montażu dekoracyjnego grzejnika do kuchni na ścianę (nad blatem przy oknie).
W pozostałych pomieszczeniach będę montował pod oknami grzejniki firmy KFA, natomiast w kuchni chciałbym by grzejnik i spełniał swoją rolę i odpowiednio grzał.
Polecicie jakieś modele/firmy? Potrzebowałbym tak o rozmiarach ok. 70cm wysokości na ok 40-50cm szer
Prosiłbym o sugestie co do zakupu i montażu dekoracyjnego grzejnika do kuchni na ścianę (nad blatem przy oknie).
W pozostałych pomieszczeniach będę montował pod oknami grzejniki firmy KFA, natomiast w kuchni chciałbym by grzejnik i spełniał swoją rolę i odpowiednio grzał.
Polecicie jakieś modele/firmy? Potrzebowałbym tak o rozmiarach ok. 70cm wysokości na ok 40-50cm szer
-
Przemek
Re: niewielki grzejnik dekoracyjny na ścianę w kuchni
50-tki spokojnie dostaniesz w każdym większym sklepie - Castoramie, Leroy. Warto też zaglądnąć do sklepów z płytkami.
Jesli kupujesz grzejnik dekoracyjny to dobrze by było dobrac go do wystroju pomieszczenia, ciezko doradzic Ci jakis konkretny model nie wiedzac nic o Twojej kuchnii.. Jesli chodzi o producenta to ja niedawno montowalem u siebie grzejniki firmy termatechnologie. Co prawda sezon grzewczy sie juz konczy, wiec nie mialem okazji ich sprawdzic w ekstremalny warunkach, ale opierajac sie na opiniach znajomych mysle ze moge Ci ta firme smialo polecic
Dokładnie, określ chociaż czy to ma być zwykła drabinka czy szukasz czegoś bardziej wymyślnego. Bo teraz to takie cuda tworzą z tych kaloryferów, że szok.
dokładnie zgadzam się z @knsyakiem. Powiedz w jakim kolorze masz meble i kuchnię, jaki to styl. Do mebli tradycyjnych nie wybierzesz raczej tego:)

no raczej mały grzejnik do kuchni to nie jest, ale jest ciekawy muszę przyznać. Chociaż ja aż w tak dizajnerskie grzejnik nie wieże, że one dobrze grzeją. To tylko ozdoba. Raczej szukałbym producentów są już sprawdzeni a ich grzejniki są stylowe ale nie są to trylko dzieła sztuki a przede wszystkim spełniają swoją główną funkcję - grzeją:P
Wiele firm oferuje grzejniki dekoracyjne o różnych kształtach i wymiarach, wydaje mi się, że Dagat ma takie grzejniki, jakie Ty poszukujesz
mam nadzieję, że znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie:)
mam nadzieję, że znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie:)
-
bodziu
Hmmm... niewielki?
Może taki - http://www.e-inclusive.pl/Grzejniki/Grz ... 50/80.html
Tylko nie wiem czy styl będzie wam odpowiadał.
Może taki - http://www.e-inclusive.pl/Grzejniki/Grz ... 50/80.html
Tylko nie wiem czy styl będzie wam odpowiadał.
-
markowskam
- Początkujący

Mam podobne zdanie. Najlepiej dobrać coś, co będzie pasowało do wnętrzaszczesny7 pisze:Jesli kupujesz grzejnik dekoracyjny to dobrze by było dobrac go do wystroju pomieszczenia, ciezko doradzic Ci jakis konkretny model nie wiedzac nic o Twojej kuchnii.. Jesli chodzi o producenta to ja niedawno montowalem u siebie grzejniki firmy termatechnologie. Co prawda sezon grzewczy sie juz konczy, wiec nie mialem okazji ich sprawdzic w ekstremalny warunkach, ale opierajac sie na opiniach znajomych mysle ze moge Ci ta firme smialo polecic
Rzeczywiście Terma ma świetną i bogatą ofertę 
Rzeczywiście Terma ma świetną i bogatą ofertę