Drzewny Świat Lublin - czekam na opinie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Paweł Jacyna
- Początkujący

Re: Drzewny Świat Lublin - czekam na opinie
Witam. Po tym co pisze olivka zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłem podpisując umowę z tą firmą. Dla sprostowania dodam że umowę podpisałem z firmą Woodland ale w umowie mam napisane że jest to przedsiębiorstwo Drzewny Świat, zresztą przy podpisywaniu umowy byli obaj panowie. W każdym razie projektu jak nie miałem tak dalej nie mam nie mówiąc o pozwoleniu na budowę a do końca terminu wybudowania domu zostało 2,5 miesiąca.
Paweł Jacyna
Paweł Jacyna
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
witam!!!
Panie Pawle umowa i wykonawstwo jest nie zagrozone tylko biuro projektowe ktore zlecone ma prace odnosnie projektu budowlanego nawala na całej lini z projektowaniem.
Fakt my ich polecalismy i za nich niestety odpowiadamy!!!!!
ZNOMU za kogos swiecic oczami mamy szczescie.
Drzewny Świat
Panie Pawle umowa i wykonawstwo jest nie zagrozone tylko biuro projektowe ktore zlecone ma prace odnosnie projektu budowlanego nawala na całej lini z projektowaniem.
Fakt my ich polecalismy i za nich niestety odpowiadamy!!!!!
ZNOMU za kogos swiecic oczami mamy szczescie.
Drzewny Świat
Witam, ostrzegam wszystkich potencjalnych Klientów przed Firmą DRZEWNY ŚWIAT.
Mimo wielu próśb z mojej strony i zapewnień od właściciela Firmy nie mogę doczekać się zapłaty za towar, który otrzymali rok temu.
barbi
barbi
a Ty zasad ortografii - patrz słowo TCHÓRZ
zalecam powrót do III kl. podstawowej
zalecam powrót do III kl. podstawowej
barbi
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Barbi:)
Podpis
Ken
Podpis
Ken
-
Paweł Jacyna
- Początkujący

Biuro projektowe robi projekt na Wasze zlecenie, to Wy podpisaliście z nimi umowę a nie ja, poza tym z tego co wiem to on ma powody żeby się nie spieszyć ale to już nie moja sprawa. Najgorsze jest to że kontakt z wami graniczy z cudem.
Ja jestem ewidentnie oszukana!!!!
Czy ktoś jeszcze czuje się pokrzywdzony?
Może się skrzykniemy i zrobimy zbiorowy pozew?
A czy jest ktoś zadowolony? Może ja nie umiałam się porozumieć?
Ania
Czy ktoś jeszcze czuje się pokrzywdzony?
Może się skrzykniemy i zrobimy zbiorowy pozew?
A czy jest ktoś zadowolony? Może ja nie umiałam się porozumieć?
Ania
gość111
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Witam!!!
Tak czujemy sie pokrzywdzeni od pisania tych BZDETOW na forum.
Drzewny Świat
P.S.Moze gosc 111 na stosie nas spali.-zenada
Tak czujemy sie pokrzywdzeni od pisania tych BZDETOW na forum.
Drzewny Świat
P.S.Moze gosc 111 na stosie nas spali.-zenada
-
WiesławDyrupa
- Początkujący

Witam!
Chciałem wyrazic swoja opinie o Firmie-Drzewny Świat.
Podpisałem umowe z Firma i w tamtym roku(listopad)- dom projektu firmy Archeton "Koliba".
Podpisałem z nimi umowe nie z tego powodu ze byli najtansi (bo nie byli),co mnie zacheciło to wykonanie domu od podstaw( nie było tylko płytek,drzwi wewnetrznych i białego montazu).
Roboty miały rozpoczac sie jeszcze w listopadzie(nie wyszło fatalna pogoda)
Wykonawcy weszli pod koniec marca na budowe.
Troche mam zalu! do nich bo mogli na poczatku marca-przezyłem jakos to przesuniecie.
Dom został wykonany w sposob zaskakujaco szybki oddali mi go na koniec lipca.
Umowa była do konca czerwca:(
Szczerze mowiac czasami trzeba ich mobilizowac telefonicznie.Nie wiem miałem szczescie bo ekipa była super-czytajac forum widze ze nie ktorzy takiego szczescia nie mieli.
Mimo opoznienie jestem bardzo zadowolony z wykonawcy-polecam dom projektu Koliba bo jest naprawde funkcjonalny.
P.S.
dobra rada dla przyszłych klientow-SZCZEGÓŁOWA SPECYFIKACJA to połowa sukcesu budowy domu-ja tego dopilnowałem i spie spokojnie.
Pozdrawiam Wiesław z Podkarpacia
Chciałem wyrazic swoja opinie o Firmie-Drzewny Świat.
Podpisałem umowe z Firma i w tamtym roku(listopad)- dom projektu firmy Archeton "Koliba".
Podpisałem z nimi umowe nie z tego powodu ze byli najtansi (bo nie byli),co mnie zacheciło to wykonanie domu od podstaw( nie było tylko płytek,drzwi wewnetrznych i białego montazu).
Roboty miały rozpoczac sie jeszcze w listopadzie(nie wyszło fatalna pogoda)
Wykonawcy weszli pod koniec marca na budowe.
Troche mam zalu! do nich bo mogli na poczatku marca-przezyłem jakos to przesuniecie.
Dom został wykonany w sposob zaskakujaco szybki oddali mi go na koniec lipca.
Umowa była do konca czerwca:(
Szczerze mowiac czasami trzeba ich mobilizowac telefonicznie.Nie wiem miałem szczescie bo ekipa była super-czytajac forum widze ze nie ktorzy takiego szczescia nie mieli.
Mimo opoznienie jestem bardzo zadowolony z wykonawcy-polecam dom projektu Koliba bo jest naprawde funkcjonalny.
P.S.
dobra rada dla przyszłych klientow-SZCZEGÓŁOWA SPECYFIKACJA to połowa sukcesu budowy domu-ja tego dopilnowałem i spie spokojnie.
Pozdrawiam Wiesław z Podkarpacia
-
Robert Zieba
- Początkujący

Dzien Dobry
Mam podobne odczucia jak Pan Wiesław-byłem nawet na budowieu Pana Wiesława,ktorego pozdrawiam serdecznie.
Jestem w trakcie budowy z firma domu w technologi szkieletu drewnianego,jedynym moim zastrzezeniem jest terminowosc (ale sam jestem w branzy budowlanej,moze nie bezposrednio przy budowie,tylko sprzedazy materiałow budowlanych),powiem ze znam to srodowisko i firmy,takze powiem ze słowo termin w budownictwie jest bardzooo niepopularne:).
Nie powiem jak wezma sie do roboty to naprawde robote widac w oczach,na razie wszystko jest ok,nie żałuje wyboru ich jako wykonawcy, licze ze tak bedzie do konca budowy.
Fajnie Panie Wiesławie ze Pan juz ma budowe za soba -wprosze sie na parapetowke.
Pozdrawiam forum budowlane
Robert Zięba
Mam podobne odczucia jak Pan Wiesław-byłem nawet na budowieu Pana Wiesława,ktorego pozdrawiam serdecznie.
Jestem w trakcie budowy z firma domu w technologi szkieletu drewnianego,jedynym moim zastrzezeniem jest terminowosc (ale sam jestem w branzy budowlanej,moze nie bezposrednio przy budowie,tylko sprzedazy materiałow budowlanych),powiem ze znam to srodowisko i firmy,takze powiem ze słowo termin w budownictwie jest bardzooo niepopularne:).
Nie powiem jak wezma sie do roboty to naprawde robote widac w oczach,na razie wszystko jest ok,nie żałuje wyboru ich jako wykonawcy, licze ze tak bedzie do konca budowy.
Fajnie Panie Wiesławie ze Pan juz ma budowe za soba -wprosze sie na parapetowke.
Pozdrawiam forum budowlane
Robert Zięba
Coś mi się wydaje że chłopaki zaczynają sami siebie chwalić 
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Witam!
Tak Kargulku nie mamy co robic innego
Zapewne jasnowidz:)
Pozdrawiamy
Drzewny Świat.
Tak Kargulku nie mamy co robic innego
Zapewne jasnowidz:)
Pozdrawiamy
Drzewny Świat.
Obydwaj panowie zapomnieli dodać, że tam jeszcze świstak siedział i zawijał te domki w sreberka!
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2010, 17:48 przez Kargulek, łącznie zmieniany 1 raz.
gość111 to może założymy klub pokrzywdzonych przez DŚ i Woodland?