JA ZOSTAŁEM OSZUKANY, PRZESTRZEGAM PRZED INTERMAR,KON,BUD
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
JA ZOSTAŁEM OSZUKANY, PRZESTRZEGAM PRZED INTERMAR,KON,BUD
Koleś pomimo tego, że oszukał już tyle osób nadal ogłasza się na murach (wczoraj widziałem jego ulotkę wywieszoną w Będzinie, Intermarbud. Proceder tego Pana widać kwitnie. W moim przypadku wyglądał następująco: szukałem firmy na podniesienie piętra domu. Trafiłem do Intermarbud. Koleś mówił tak, tak, zrobimy. Przyjechał, podpisaliśmy umowę. Od momentu wejścia na budowę wziął 20.000,00 zł. zaliczki zburzył mi dach i słuch po nim zaginął. Kierowane pisma do siedziby, pożal się Boże siedziby, na Kołłątaja nic nie dawały. Rozmawiać nie chciał (wycwanił się nie odbierał). W międzyczasie zostałem zalany. Z chwilą wejścia na budowę przywiózł materiał za ok. 3.000,00 zł. i żądał dalszych zaliczek. Nie dostał. Dostał zje...e, od tamtego czasu się nie pojawił. Musiałem sam zakupić materiał i wynająć nowa firmę gdyż zostałbym przez tego s........a bez dachu na zimę. Obecnie sprawa w prokuraturze i w Izbie Skarbowej. Na KP przyjmował zaliczki w znacznej wysokości, i ......... nie chciałbym się odsłaniać. Szukam kontaktu z osobami pokrzywdzonymi przez tego s.....a MAIL: poczta24@poczta.onet.pl . A pracownicy to wiadomo, na czarno, bez umiejętności. Do podwyższenia piętra domu kupił im piłę do drewna, która bardzo szybko oddali do lombardu gdyż im nie płacił. Chcieli po 50 zł. ale odparł im "Prezes", k....a Prezes, że on nie MOPS. Kończąc, przestrzegam wszystkich, którzy szukają firmy remontowej przed INTERMARBUD, INTERKONBUD. Prezes tej firmy to zwykły oszust i naciągacz. PRZESTRZEGAM
Mark33