UWAGA NA FIRMĘ ANBUD Z CHORZOWA _ PAN ANDRZEJ MAJSKI
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
karolcia1972
- Początkujący

UWAGA NA FIRMĘ ANBUD Z CHORZOWA _ PAN ANDRZEJ MAJSKI
Generalnie ta firma to straszna amatorszczyzna. Pracownicy nie potrafią wykonac podstawowych rzeczy budowlanych. Straszni partacze! NIE KORZYSTAJCIE Z ICH USŁUG I NIE SUGERUJCIE SIE ICH STRONĄ INTERNETOWA BO WPROWADZAJA W BŁĄD!!!
-
Matylda2010
- Początkujący

Re: UWAGA NA FIRMĘ ANBUD Z CHORZOWA _ PAN ANDRZEJ MAJSKI
ostrzegamy przed firmą Mad Bud z Będzina. Partacza robote a pracowników dymają ile wleżie. Uwaga na panią Anie-szfową-lipne umowy,ściema na maxa a na koniec i tak nie zobaczycie pieniedzy. Pierwsze pozwy juz w drodze...
bojkot GKL BYTOM
-
Matylda2010
- Początkujący

Jak już jesteśmy na śląsku to omijajcie także MAGNEBUD, INFOPOL z Bytomia, AVEMO takze z Bytomia. Branża jest w ZAPA
bojkot GKL BYTOM
-
Matylda2010
- Początkujący

SCI , tylko dlaczego ma sie to przekładać na krzywde pracownikow?
jedna rada dla prezesów- DO ŁOPATY- a potem zrób zakupy za uczciwie zarobione pieniądze-
jedna rada dla prezesów- DO ŁOPATY- a potem zrób zakupy za uczciwie zarobione pieniądze-
bojkot GKL BYTOM
-
kasiulinka
- Początkujący

Jak juz jesteśmy w Chorzowie to ostrzegam przed firmą MONTEX z siedziba przy ul. 3 maja 56. Pan Wółkiewicz nie dość, że jest niesłowny, nierzetelny to niestety jest również nieosiągalny. Kontakt telefoniczny z tym Panem jest niemozliwy. Podpisaliśmy umowę na remont, wpłaciliśmy zaliczkę i tyle zostało z naszej współpracy. Minął ponad miesiąc od podpisania umowy, remont nawet się nie zaczął, na dodatek właściciel nie ma zamiaru odddać nam pieniędzy, mimo wysłania wezwania do zapłaty. Pozostaje nam jedynie droga sądowa. Przestrzegam wszystkich przed tym Panem. To zwykły oszust.
-
oszukana na maxa
Witam Ja również jestem tak samo oszukana przez tego pana. Już rok wisi mi kase. Ale mogę podzielic się większą informacją. Na moim profilu zostawiam gg dla wszytkich oszukanych przez Pana Rafała Wółkiewicza z firmy MONTEX. Która swoje siedziby miała juz w Bytomiu, Chorzowie, Świętochłowicach. Pozdrawiam