Łóżko przez internet?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ja nie mam aż takiego dużego zaufania do internetowych sprzedawców. Owszem - lubię sprawdzić wszystko w necie... np zanim kupiliśmy meble do sypialni to spędziłam na stronie voxa wiele godzin wszystko czytając, mierząc, sprawdzając... ale jednak przed zakupem chciałam zobaczyć meble na żywo bo to zawsze inaczej wygląda - nie ma podrasowanych kolorów, oświetlenie jest neutralne etc
-
komarr
-
StolarzWrocław
- Początkujący

Re: łóżko przez internet?
W dzisiejszych czasach ludzie przez internet zamawiają wszystko, meble to nic dziwnego. Nie ma co się obawiać wszystko jest pakowane w taki sposób że mebel jest w 100% bezpieczny – jak możesz zaoszczędzić to kupuj nic się nie obawiaj.
Polecam wręcz kupowanie przez Internet ze względu na koszta. Najlepiej przez allegro , sprawdź sobie komenty – ich podrobić się raczej nie da. Jak większość – tak ok ponad 90%, to pozytywy to spokojnie kup. Sprawdź sobie np tu -allegro.pl/item1180546221_lozko_sosnowe_filonek_ii_160cm_orzech_wenge.html
Polecam wręcz kupowanie przez Internet ze względu na koszta. Najlepiej przez allegro , sprawdź sobie komenty – ich podrobić się raczej nie da. Jak większość – tak ok ponad 90%, to pozytywy to spokojnie kup. Sprawdź sobie np tu -allegro.pl/item1180546221_lozko_sosnowe_filonek_ii_160cm_orzech_wenge.html
-
designerka
- Początkujący

A czemu by nie kupowac łóża przez internet? To taki sam produkt jak każdy inny. Zamawiasz, płacisz, a firma ci dostarcza.
Najlepiej jednak, żeby dostarczała własnymi samochodami, wówczas ma się niemalże 100% gwarancję, że towar dojdzie i że bedzie w pełni sprawny.
Taką opcje ma sklep kelman.pl
Najlepiej jednak, żeby dostarczała własnymi samochodami, wówczas ma się niemalże 100% gwarancję, że towar dojdzie i że bedzie w pełni sprawny.
Taką opcje ma sklep kelman.pl
O to swietny sposb, ale chyba niewiele firm daje tak mozliwosc
-
pomocnikmajstra
- Początkujący

Zakupy przez internet tak się upowszechniły, że już chyba nikogo nie dziwi kupowanie w sieci mebli czy sprzętu rtv i agd. Dla mnie to już nie mal naturalne. Jeśli chodzi o zakupy na aukcjach w necie, to trzeba uważać, bo nie wszyscy sprzedawcy są rzetelni. Ale jest też sporo sklepów, w których można zamówić takie meble.
-
designerka
- Początkujący

Jest sporo sklepów z meblami, ale nie wszystkie są godne polecenia, albo nie wyróżniają się niczym na rynku, a ten sklep o którym wspomniałam powyżej ni dość, ze ma bogatą ofertę meblową to jeszcze ta dostawa własnymi samochodami. To duży plus, bo wiadomo jak kurierzy dbają o przewożone przesyłki 
poszukaj na opiniach sklepowych opinieo czy sklepy24 sklepów z łózkami, chociaż muszę przyznać że kupiłbym tylko jeżeli byłby możliwy zwrot, rama na obrazku to jedno, ale transport tej ramy to drugi 
-
pomocnikmajstra
- Początkujący

No niby tak, ale przecież mamy prawo sprawdzić towar zanim zapłacimy i odbierzemy
Jeśli będzie coś nie tak, to się spisuje protokół
Przy takich droższych, większych zakupach, zawsze warto dobrze obejrzeć towar. No chyba, że firma ma swój transport i nie korzysta z kurierów, wtedy jest jeszcze lepiej.
-
KlamkiDrzwiowe
- Początkujący

Zawsze jest możliwość zwrotu,jeśli stwierdzimy że dany produkt,w tym również łóżko,nie spełniają naszych oczekiwań. Zakupy w sklepie internetowym to naprawdę dobry pomysł,raz ze oszczędzamy czas,a dwa pieniadze.
-
Idealmeble
- Początkujący

- Kontakt:
Witam zajmujemy się sprzedażą mebli przez Internet (łózka również) jeśli twoje łóżko nie jest wykonane specjalnie dal Ciebie to nie powinnaś mieć problemu z odesłaniem pokrywasz jedynie koszty transportu. Wydaje mi się, że opóźnienia w sklepach ze zwrotem pieniędzy mogą wynikać z płatności u kuriera. W tej sytuacji pieniądze spływają do firmy ok 2 tygodnie. Pamiętaj, że sklepom internetowym zależy również na dobrej opinii.
-
YorkSalonMeblowy
- Zainteresowany

A czemu by nie?? Zakup łóżka przez internet nie będzie żadnym problemem. Np u mnie w sklepie jest duży wybór -www.york-meble.pl/ może któreś przypadnie Ci do gustu.