gdzie kupujecie??
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: gdzie kupujecie??
Ja osobiście kupuję w internecie - na magicznaplaneta.pl - mają bardzo duży wybór i całkiem niezłe ceny. Także uważam, że akurat u nich się opłaca. Urządziłem całą kuchnie u nich i naprawdę, jak chodzę po jakichś sklepach sieciowych i widzę cenę sprzętu to widzę, że zaoszczędziłem.
Ja staram się kupować w tych miejscach, gdzie maja ciekawe i konkurencyjne oferty. Ostatnio znalazłam kilka sklepów z RTV i AGD na firmy.net - przeglądnęłam sobie cały katalog u wybrałam te, które mają jak dla mnie najlepsze oferty. Okazało się, że w mojej miejscowości jest więcej takich sklepów, niż myślałam.
Kilka dni temu byłam u znajomych, którzy są świeżo po generalnym remoncie całego mieszkania i w sumie lekko się zdziwiłam kiedy powiedzieli mi, że w zasadzie całe mieszkanie 'urządzili' przez internet. Wszystkie kuchenki, pralki, lodówki, kanapy, stoliki, wanny itp zamówili w sklepach internetowych. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że byli temu wielce przeciwni
Tak czy inaczej po podliczeniu kosztów okazało się, że ozczędzają bardzo dużo pieniędzy, więc teraz tym bardziej jestem za zakupami w necie.
no, na wyposażeniu całego mieszkania można naprawde sporo zaoszczędzić kupując wszystko w sieci
Zakup przez internet - czemu nie ale wpierw sprawdzę dany model w pobliskim sklepie.
ja staram sie zawsze najpierw znalezc cos w internecie, bo mozna zalezc naprawde okazje.
A wiesz, ze się z Tobą w zupełności zgodzę. W sieci można znaleźć naprawdę świetne rzeczy,a przy okazji ceny w większej liczbie przypadków bywają niższe. Ja często zaglądam na stronę magicznej planety - maja tram naprawdę całkiem fajne sprzęty, urządzenia chyba większości marek dostępnych na rynku, a ceny są dużo bardziej przystępne, niż w sklepach stacjonarnych.
-
designerka
- Początkujący

Internet to skarbnica tanich produktów. Gdy tylko czegoś potrzebuję szukam tam własnie. Od książek, przez aparaty, po pralki i inne produkty. Zdarzyło mi sie tez kiedyś zamówic jedzenie przez internet.
Z kolei gdzie zwykle zamawiam rtv agd? Electro.pl
mają ogromny wybór no i te ceny... ceny są bezkonkurencyjne w przypadku innych sklepów, zwłaszcza tych stacjonarnych.
Z kolei gdzie zwykle zamawiam rtv agd? Electro.pl
mają ogromny wybór no i te ceny... ceny są bezkonkurencyjne w przypadku innych sklepów, zwłaszcza tych stacjonarnych.
moja strategia to oględziny w marketach elektronicznych, a potem wyszukiwanie najlepszej ceny i sklepy przez porównywarki cenowe
to jest to najpierw produkt a pozniej nokaut, skapiec, ceneo i ewentualnie allegro (zalezy jeszcze od sprzetu).
Ja robię podobnie i co ciekawe zwykle, gdy chcę kupić coś ze sprzętu rtv agd to wg ceneo najtaniej wychodzi w electro.pl
W taki właśnie sposób zdarzyło mi się zamówić kilka rzeczy. Nie narzekam.
W taki właśnie sposób zdarzyło mi się zamówić kilka rzeczy. Nie narzekam.
-
eco-eurodom
- Początkujący

- Kontakt:
Allegro 
Ja ostatnio przerzuciłam się prawie zupełnie na zakupy w internecie, szczególnie jeśli chodzi o rzeczy związane z domem jest taniej i nie muszę jeździć od jednego wielkiego sklepu do drugiego żeby kupić dane rzeczy. Ostatnimi czasy moim faworytem stał się sklep medialux, ma dość konkurencyjne ceny
Rówież kupuje coraz więcej w internecie. Ostatnio zakupiłem wiertarkę
W obecnej dobie powszechnej komputeryzacji zakupy w necie przechodzą do codzienności
W obecnej dobie powszechnej komputeryzacji zakupy w necie przechodzą do codzienności
A zakupów najczęściej dokonuje w elektronarzedzia.ive.plraulq7 pisze:Rówież kupuje coraz więcej w internecie. Ostatnio zakupiłem wiertarkę