jakie okna wybrać

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

cezary_ck
Początkujący
Początkujący

jakie okna wybrać

Post autor: cezary_ck »

Witam. Mam do wyboru okna od Jezierskiego Profil Elita Thermo za 21 700 zł + bramy garażowe Krispol 2*3 600 zł lud do wyboru okna Avante Styl za 17 400 zł + bramy Tej samej marki 2 * 4 300 zł. U Jezierskiego jest możliwy rabat 10 % więc reasumując:
- 26 730 zł - okna + bramy u Jezierskiego,
- 26 000 zł - okna + bramy Avante,
Różnica nie jest wielka więc chciałem wiedzieć co wy o tym sadzicie i które okna są wg was lepsze, dodam jeszcze ze miałem wycenę okien avantgarde 7000 HS z dobroplastu za 14 000 zł ale czytając opinie o tych oknach raczej zrezygnuje z tej opcji.Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.

Przemek

Re: Które okna wybrać.

Post autor: Przemek »

ja stawiam na Jezierskiego dobry wybór

cezary_ck
Początkujący
Początkujący

Re: Które okna wybrać.

Post autor: cezary_ck »

Dziękuje za odpowiedz. Chciałem dodać ze Jezierski ma okucia Winkhaus ACTIVPILOT a Avante okucia Roto NT i wydaje mi się że to też przemawia za oknami od Jezierskiego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”