WYPOSAZENIE ŁAZIENEK NAJTANIEJ W INTERNECIE !!!

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

piotreklog
Początkujący
Początkujący

WYPOSAZENIE ŁAZIENEK NAJTANIEJ W INTERNECIE !!!

Post autor: piotreklog »

witam ostatnio wykonczałem lazienke, szukałem długo chyba ponad miesiac, tu drogo tam nie to, ale jakims cudem trafilem super sklep internetowy , polecam bardzo NISKIE CENY SUPER OFERTA .SAM KUPIŁEM SOBIE RZECZY Z KOŁO , HUPPE I VILLEROY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY zaintresowanym MOGE PODAC NAMIARY , pozdrawiam Piotr
GG 9797601
E-MAIL kamillog@wp.pl

Asienka
Początkujący
Początkujący

Re: WYPOSAZENIE ŁAZIENEK NAJTANIEJ W INTERNECIE !!!

Post autor: Asienka »

witam, miales racje, pytalam o kabine huppe bo planujemy sobie zamontowac i cena zaskakujaca:> faktycznie godne polecenia. dzieki

piotreklog
Początkujący
Początkujący

Post autor: piotreklog »

miło ze przydałą sie pomoc:)

e-primo
1 - ostrzeżenie!

Post autor: e-primo »

piotreklog pisze:miło ze przydałą sie pomoc:)
Witam zapraszamy do sklepu nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.

Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.

Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”