UWAGA !!! Wódkiewicz Mariusz Szpaki k Dzierzgowa

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

dekapol
Początkujący
Początkujący

UWAGA !!! Wódkiewicz Mariusz Szpaki k Dzierzgowa

Post autor: dekapol »

Uwaga na człowieka który nazywa się Wódkiewicz Mariusz z miejscowości Szpaki k Dzieżgowa. Całkowicie niesolidny i niesłowny wykonawca, który oszukuje osoby, nie mające doświadczenia w budownictwie. Oszukuje ich na cenach materiałów, terminach i jakości wykonania. Jakość wykonania fatalna, często opuszcza niedokończone prace lub inwestor wygania go patrząc na bylejakość jego prac. Nie dawaj mu żadnych zaliczek! Jeśli nie chcesz być oszukany i niezadowolony nie zadawaj się z tym człowiekiem.
bllachdach

elpapiotr

Re: UWAGA !!! Wódkiewicz Mariusz Szpaki k Dzierzgowa

Post autor: elpapiotr »

Witam.

Kolego Pajacyk, widzę że budujesz z kilkoma wykonawcami na raz, i żaden nie pasuje.
Sześć wpisów o sześciu różnych wykonawcach - aż tak źle z nimi ?
I wszystkie wpisy prawie w stylu "na jedno kopyto".
W czym rzecz, właściwie ?

jimbo
Początkujący
Początkujący

Post autor: jimbo »

tez to wlasnie zauwazylem... ;/

dekapol
Początkujący
Początkujący

Witam. Sprawa jest prosta - rzecz jest w tym, że pracuję w hurtowni budowlanej, która dostarcza różnego rodzaju materiały budowlane. Kiedy przychodzi do mnie po raz kolejny rozżalony, oszukany i zdenerwowany klient, który miał nieprzyjemność współpracować z osobami, o których wspominam, wpisuję takiego pacjenta, że by nie oszukiwał innych. Dodam, że robię to dopiero gdy przyjdzie mniej więcej dziesiąta niezadowolona osoba, zwykle znając stan faktyczny konkretnej fuszerki. Dodatkowo często widać też, że wspomniane przeze mnie osoby są niesolidne względem sprzedających materiały gdyż mają prawomocne wyroki sądowe i widać je na internetowych giełdach długów.
bllachdach

elpapiotr

Post autor: elpapiotr »

Witam.

Zawsze ostrożnie podchodzę do wszelkich wpisów tego typu.
Dlaczego ? Bywa różnie.
Teraz dowiaduję się o dobrym samarytaninie, który pomaga pokrzywdzonym klientom takimi wpisami.
Nie lepiej doradzić klientom, by sami pisali te ostrzeżenia ?

A może ... jest to metoda na utrącenie konkurencji ?

Wszystko jest możliwe, dlatego ... ostrożność przede wszystkim.

dekapol
Początkujący
Początkujący

Masz dużo racji, to klienci powinni robić te wpisy, ale wiem, że zwykle oni tego nie zrobią - wspominałem kilku o tym i nic to nie dało. Nie jest to żadne utrącanie konkurencji z mojej strony, gdyż oni nie są moją konkurencją. Oni tylko u mnie kupują i zajmują się "montażem", ja nie zajmuje się montażem, więc na prawdę nie mam żadnego interesu w tym, żeby kogokolwiek niesprawiedliwie oczerniać.
bllachdach

Rutek999
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rutek999 »

W 100% potwierdzam człowiek/ wykonawca niesolidny. Kłamie, oszukuje. Miał ze mną już sprawe w sądzie.Dodatkowo zająłem dom. Z tego co mi wiadomo to nie jedyna sprawa... jak najdalej od tego wykonawcy.

Pzdr

dekapol
Początkujący
Początkujący

Człowiek ten ma już kilka sądowych wyroków i widać go na wielu giełdach długów np www.dług.com.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”