klimatyzator
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
klimatyzator
Szukam przenośnego klimatyzatora do mieszkania które ma niecałe 50m. Koszt do 1000 złotych. Nie znam się i nie wiem jakiego producenta kupić, na co zwrócić uwagę, więc będę wdzięczna za rady i ewentualne modele.
Re: klimatyzator
Zerknij sobie na stronę magicznej planety, maja tam kilka takich fajnych, przenośnych klimatyzatorów, ceny tez przystępne. Teraz tego typu urządzenia znikają w mgnieniu oka ze sklepów, w niektórych miejscach jest naprawe ciężko dostać, a z takim urządzeniem podczas tych okropnych upałów żyje się lepiej.
Ano właśnie, może jest tu ktoś zorientowany i powie mi czym różnią się te wszystkie klimatyzatory? Mam w domu dwa takie klimatyzatory, jeden większy, ale starszy i niby gorszy, drugi trochę mniejszy, ale podobno lepszy. W praktyce wyszło, że ten starszy bardzo dobrze chłodził pokój, a tego mniejszego (a niby lepszego) w ogóle nie było czuć... Nie wiem czego to jest kwestia. A Wy się orientujecie się na co zwracać uwagę przy kupowaniu klimatyzatorów?
-
Profesjonalna-Wentylacja
- Początkujący

Jest kilka firm które mają w swojej ofercie dobre klimatyzatory. Czy 1000zł to budżet wraz z montażem,czy uwzględniasz także te dodatkowe koszty? Proponuję szukać wśród takich firm jak LG lub Toshiba.