w pokoju młodzieżowym dla 16-latki? Proszę o pomoc.
jaka tapeta? - pomocy!
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
jaka tapeta? - pomocy!
Jaka tapeta będzie pasować do tych mebli -www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--kokeshi--/
Re: jaka tapeta? - pomocy!
chodzi mi raczej o konkretną tapete.
-
jacenty800
- Superużytkownik

i co mi potym ze podam jakas konkretana ,to sprawa gustu a o gustach sie nie dyskutuje za bardzo..........podam jakas i nie koniecznie sie musi pani podobac.moje zdanie takie
corka ma juz tyle lat ze powinna sie uczyc decydowac o pewnych zeczach tym bardziej ze to bedzie jej pokoik .wiec dałbym wolna reke i niech decyduje co chce miec
corka ma juz tyle lat ze powinna sie uczyc decydowac o pewnych zeczach tym bardziej ze to bedzie jej pokoik .wiec dałbym wolna reke i niech decyduje co chce miec
-
jacenty800
- Superużytkownik

a jezeli nie jestescie zdecydowani proponuje fajna stronke .moz e nie beda to tapety ale naklejki ktore wydaja mi sie bardzo interesujace......rozne wzory kształty nie beda ordynarne do małego pomieszczenia ,mozna dopasowac wzor i wielkosc do wolnej przestrzeni
- glazart
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Ja polecam słownik języka polskiego, zwłaszcza wtedy kiedy wypowiadamy się na publicznym forum. Wracając do tematu, jakie wymiary ma pokój i ile wysokości. Czy jest mocno czy słabo oświetlony (światło naturalne i sztuczne). W jakim kolorze jest wykończenie podłogi (panele, wykładzina, dywan?). W jakim kolorze są drzwi, futryna i okna?
to wymiary i plan pokoju: //twojezdjecie.pl/plikinew/7/27/7271280243392.jpg
wysokość: 253 cm
Drzwi, futryna i okna są białe. Podłoga jest w jasnym kolorze - kolor zbliżony do tych paneli -www.taniachata.pl/produkt/podlogi-panele-euroclic-eu-3123-1040
Oświetlenie w pokoju jest słabe.
wysokość: 253 cm
Drzwi, futryna i okna są białe. Podłoga jest w jasnym kolorze - kolor zbliżony do tych paneli -www.taniachata.pl/produkt/podlogi-panele-euroclic-eu-3123-1040
Oświetlenie w pokoju jest słabe.
-
Przemek
Ostatnio zmieniony 08 sie 2010, 12:01 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- glazart
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Dla mebli z serii kokeshi zaprojektowanych w stylu orientalnym proponuje tego typu tapetę -sklep.makstudio.pl/quinta/1822-quinta-qui804.html Kolory w pokoju uczącej się 16to latki powinny być stonowane i uspokajające.Wychodzimy z krzykliwych kolorów dla dzieci.Po pełnym wrażeń dniu w swoich czterech ścianach powinniśmy wypocząć, skoncentrować się na nauce i czuć bezpiecznie.Unikał bym raczej w tak małym pokoju tapet ze wzorami w zamian można powiesić niewielkie obrazki (chińskie znaki, japoński wachlarz i.t.p
Ale do jakich mebli ma być dopasowana ta tapeta bo nie wiem do czego dokładnie się odnieść? na tej stronie jest sporo mebli...
Żeby jednak nie pozostawić cię zupełnie bez pomocy to napisze, że możesz wejść na stronę decorations.pl. Tam jest największy jaki widziałam w sieci wybór tapet, od ekskluzywnych po normalne. Zobacz sobie.
Żeby jednak nie pozostawić cię zupełnie bez pomocy to napisze, że możesz wejść na stronę decorations.pl. Tam jest największy jaki widziałam w sieci wybór tapet, od ekskluzywnych po normalne. Zobacz sobie.
Zatrudnij projektanta jeśli twoja dezycja przy wyborze tapety jest zbyt trudna.
-
bob_builder
- Początkujący

Myślę, że do takich mebli najodpowiedniejszą tapetą będzie biała, albo w kolorze ecru. Na moje oko pasowałaby też taka z wzorami
-multizakupy.pl/Tapeta_Contzen_6236_21.html. Myślę, że z tymi meblami świetnie by się skomponowała.
-multizakupy.pl/Tapeta_Contzen_6236_21.html. Myślę, że z tymi meblami świetnie by się skomponowała.
Zajrzyj na ta strone tam jest wiele ciekawych propozycji. Wejdz sobie i poogladaj oferty jest wiele interesujacych.Bylem w podobnej sytuacji i wiem jak ciezko cos wybrac ta strona mi duzo pomogla naklejkidladzieci.pl
Może malowanie artystyczne ścian
? Zapraszam do swojej galerii, jako alternatywy do tapet i naklejek. Pozdrawiam
dla dziewczyny w tym wieku chyba najodpowiedniejsze bylyby jasne kolory, np. jasna tapeta z jakims przyjemnym wzorkiem. Polecam np. Fluggera, maja duzy wybor wiec na pewno cos byscie znalazly