Dzień dobry,
Jestem w trakcie remontu i postanowiłam połączyć dom z garażem pomieszczeniem przykrytym poliwęglanem (ok. 30 m2). Niestety ekipa którą mam nigdy nie wykonywała prac z poliwęglanem i nie wiedzą jakie materiały są konieczne, jak połączyć ten dach z garażem itp.
Czy znacie jakąś ekipę z okolic trójmiasta która mogłaby mi z tym pomóc, nie ukrywam jak najszybciej...
Pozdrawiam,
Emilia
Poliwęglanowy dach
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Poliwęglanowy dach
Emilia
Re: Poliwęglanowy dach
wszystko można zrobić tylko trzeba fachowca.Przykro mi dla mnie za daleko.PozdrawiamPatrz swoim wnętrzem a zobaczysz więcej..
-
maciektau
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Najpierw zapytaj Tych, którzy polecili Ci krycie dachu "poliwęglanem"(?!)
Nie bardzo wiem o co ci chodzi z tym pytaniem.Mój pierwszy ogród zimowy ma dziś 15lat i dobrze się trzyma,a co ty masz inne doświadczenia?,czy tak tylko sobie gadasz.Pozdrawiammaciektau pisze:Najpierw zapytaj Tych, którzy polecili Ci krycie dachu "poliwęglanem"(?!)
Patrz swoim wnętrzem a zobaczysz więcej..
-
maciektau
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Witam!
Nie chodzi mi o nic innego, tylko to, że ktoś, kto podsuwa jakieś rozwiązanie, powinien umieć je szczegółowo wyjaśnić lub chociaż pokierować do kompetentnej osoby, szczególnie, jeśli to jest sprzedawca.
Nie chodzi mi o nic innego, tylko to, że ktoś, kto podsuwa jakieś rozwiązanie, powinien umieć je szczegółowo wyjaśnić lub chociaż pokierować do kompetentnej osoby, szczególnie, jeśli to jest sprzedawca.
Ja tym nie handluję,tylko gdy klient sobie życzy montuję.Firm jest wiele które sprzedają taki sam towar lub podobny,dla mnie jakość i oczywiście cena jest wykładnikiem który materiał w danym momencie kupię .Pozdrawiam
Patrz swoim wnętrzem a zobaczysz więcej..