Jaka lodówka lg samsung czy electrolux?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jaka lodówka lg samsung czy electrolux?
witam zastanawiam sie chce zapkupic lodowke z zamrazalka kolo 90 l zamraqzalnik i dozownik wody w drzwiach co polecicie ????
-
Spyker
Re: witam lodowka lg samsung czy electrolux?
Potrzebuję więcej danych jaką sumą dysponuje autor i czy tylko te parametry lodówki brane są pod uwagę.
Normalna cena.
s-studio.com.pl/p9114_Lodowka_Beko_CSA_38220_D.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-02&utm_content=9114
Jeśli autor jest osobą zamożną.
s-studio.com.pl/Lodowka_Samsung_RSE8KPUS_wysylka_24h_p1160.html
Zestawienie nie jest dokładne, bo trzeba więcej informacji.
Normalna cena.
s-studio.com.pl/p9114_Lodowka_Beko_CSA_38220_D.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-02&utm_content=9114
Jeśli autor jest osobą zamożną.
s-studio.com.pl/Lodowka_Samsung_RSE8KPUS_wysylka_24h_p1160.html
Zestawienie nie jest dokładne, bo trzeba więcej informacji.
Re: witam lodowka lg samsung czy electrolux?
nie wiem czy to pomoże, ale w branży gastronomicznej bardzo cenione za trwałość i niezawodność są urządzenia husqvarny = elektrolux,
Re: jaka lodówka lg samsung czy electrolux?
Fakt jeśli ktoś pyta o to, jaką pralkę kupić to dobrze jest wiedzieć ile może przeznaczyć na tą lodówkę.
Ja gdybym miała wybierać pralkę postawiłabym na elektrolux i -magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=150&prod=34278 lodówkę. jest bardzo pojemna i oszczędna i najważniejsze dla mnie ma system no frost;)
Ja gdybym miała wybierać pralkę postawiłabym na elektrolux i -magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=150&prod=34278 lodówkę. jest bardzo pojemna i oszczędna i najważniejsze dla mnie ma system no frost;)
modern777 pisze:Fakt jeśli ktoś pyta o to, jaką pralkę kupić to dobrze jest wiedzieć ile może przeznaczyć na tą lodówkę.
Hehe dobre. Widziales rozmiary tej lodowki??? Teraz ciekawe gdzie ja koles wstawi jak ma mieszkanie raptem 35-40 m2.
ja polecam boscha morze to droga firma ale jest trwalsza od innych
ja wzięłam candy bo mi sprzedawca mówił że są wyjmowane uszczelki, można je umyć bez problemu, a jak w innych lodówkach coś tam wejdzie i śmierdzi to trzeba wymieniać całe drzwi, a ja lubię jak jest czysto
-
darioosheck
- Początkujący

Przeczytaj sobie temat powyżej. Wyjaśniam co przeszedłem z Szajsungiem, tak więc nie polecam kompletnie
Nie wiem jakie maja być rozmiary ale moja siostra kupowała taka Samsunga i mimo, ze wcześniej miała do zabudowy to zdecydowała sobie taka fajna teraz kupić bo Samsung jest teraz jedną z lepszych firm i jeszcze do tego na ta akurat jest warta uwagi zniżka. Lodówka wygląda bardzo fajnie no i te bajery to tez świetna sprawa.
-
darioosheck
- Początkujący

tak tak, Panie przedstawicielu handlowy Szajsunga persefono podpłacany przez stronę magicznaplaneta.pl . Minęły już czasy, że ludzie są tak naiwni jak myślisz i nie widzą, że pisze szujka podjudzająca ludzi do kupna ich towaru. Ja jestem osobą fizyczną i podaję fakt z życia wzięty jak Szajsung postępuje z klientami. A twoje 2 ostrzeżenia świadczą o tobie
-
Przemek
po 2 ostrzeżeniach kolejny krok to BAN
wracając do tematu Elektrolux moim zdaniem będzie najlepszym wyborem
choć faktycznie Samsungi są niezłe
wracając do tematu Elektrolux moim zdaniem będzie najlepszym wyborem
choć faktycznie Samsungi są niezłe
Jak dla mnie to obie marki warte są uwagi. Z tego co wiem, to cenowo są raczej zbliżone, poza tym większość osób sobie je bardzo chwali, zdaje się, ze to chyba jedno z bardziej chodliwych marek w tym momencie na polskim rynku.
-
designerka
- Początkujący

Moim zdaniem electroluxy sa bezkonkurencyjne.
Np np. =http://www.electro.pl/produkt-ELECTROLUX_Lodowka_ELECTROLUX_ENB_34433X_2B_bon_towarowy_o_wartosci_100_zl_od_firmy_Electrolux-110945,105.html .
Nie dość, że niesamowicie atrakcyjny wizualnie (uwielbiam ciemne meble i sprzety rtv/agd) to jeszcze ma jakis bon towarowy.
No i warto pamietac, że ta lodówka ma odszranianie chłodziarki oraz system rozmrażania zamrażarki - bezszronowy. W końcu to energetyczna klasa A+
Np np. =http://www.electro.pl/produkt-ELECTROLUX_Lodowka_ELECTROLUX_ENB_34433X_2B_bon_towarowy_o_wartosci_100_zl_od_firmy_Electrolux-110945,105.html .
Nie dość, że niesamowicie atrakcyjny wizualnie (uwielbiam ciemne meble i sprzety rtv/agd) to jeszcze ma jakis bon towarowy.
No i warto pamietac, że ta lodówka ma odszranianie chłodziarki oraz system rozmrażania zamrażarki - bezszronowy. W końcu to energetyczna klasa A+
A ja mam w domu lodówkę Bosha i jestem z niej mega zadowolona. Nie mam porównania z innymi markami bo bosh był odkąd pamiętam i przywiązałam się do tej marki. Więc jeśli jeszcze ktoś nie kupił i ciągle zastanawia się nad tym, którą markę wybrać to bosha można brac śmiało