Witam
Jako zadowolony klient i dumny właściciel nowo wybudowanego domu polecam firmę Plas-Bud z Buska-Zdroju. Fajna obsługa, okna naprawdę porządnie wykonane i w ogóle nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem mile zaskoczony;-)
Polecam firmę Plas-Bud z Buska-Zdroju!
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Luminosite
- Początkujący

-
Luminosita
- Początkujący

Re: NIE Polecam firmę Plas-Bud z Buska-Zdroju!
Okna może i porządne ale u mnie mam zastrzeżenia co do montażu .Jestem niemile zaskoczony . Na zgłaszane zastrzeżenia firma połowicznie usuneła usterkę (zamontowała zawiasy cierne) . Po roku zawiasy przestały spełniać swoją funkcję i trzeba podpierać okna .
Może jeden klient i 4 okna to za mało aby firma wstawiła ograniczniki cierne .
Może jeden klient i 4 okna to za mało aby firma wstawiła ograniczniki cierne .
-
Luminosite
- Początkujący

Re: Polecam firmę Plas-Bud z Buska-Zdroju!
Bardzo dziwna ta wypowiedź osoby, która używa bardzo podobnej do mojej nazwy użytkownika..... Może jakaś konkurencja...?
-
Luminosita
- Początkujący

Luminosite pisze:Bardzo dziwna ta wypowiedź osoby, która używa bardzo podobnej do mojej nazwy użytkownika..... Może jakaś konkurencja...?
A nazwa użytkownika jest podobna a taka sama pojawia się :
-http://www.krakowmiasto.pl/ogloszenia/uzytkownik/Luminosite.htm
-http://www.krakowmiasto.pl/dom-i-ogrod/sprzedam/krakow-okna-pcv-i-alu-drzwi-krakow-plas-bud-salon.htm
Konkurencja ?
Zbieg okoliczności ?
A może reklama .
-
Luminosite
- Początkujący

No ja tego na pewno nie pisałem... Za reklamę mi nie płacą,a tak zagorzałym zwolennikiem jak Pan przeciwnikiem tej firmy nie jestem.
Podejrzewałbym raczej Pana, ale sądząc po Pana stosunku do sprawy mijałoby się to z celem....
Pozostawiam bez dalszego komentarza... Mam większe problemy na głowie....
Podejrzewałbym raczej Pana, ale sądząc po Pana stosunku do sprawy mijałoby się to z celem....
Pozostawiam bez dalszego komentarza... Mam większe problemy na głowie....