Popyt na 50 letnie dachówki

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

Grabarz91
Początkujący
Początkujący

Popyt na 50 letnie dachówki

Post autor: Grabarz91 »

Witam. Pewna osoba proponuje mi 30 tys sztuk 50 letniej dachówki. Podobno będą na to chętni do kupna, ale ja jestem jednak bardzo sceptycznie nastawiony do tego. Tu mam pytani czy jest możliwe, że znajdzie się jakiś klient na tak stare dachówki? Nie mówię o cenie, bo póki co jest pytam tylko ze względu na obeznanie się w temacie.

Interno
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Popyt na 50 letnie dachówki

Post autor: Interno »

W Polsce dopiero raczkuje sprzedaż materiałami z rozbiórki.
Dachówka nawet 50 letnia po umyciu i zaimpregnowaniu może na dachu przeżyć kolejne lata swojej świetności.
Są inwestorzy, którzy w celu zachowania autentycznego charakteru budowli zdecyduja się na użycie dachówki z przed wielu lat.

Awatar użytkownika
henter2
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Re: Popyt na 50 letnie dachówki

Post autor: henter2 »

Tak z takiej starej dachówki można zrobić dach na nowo może i nawet ciekawszy tylko trzeba mieć klienta kto to zleci a później doceni. Ten dach zrobiłem na Sardyni a dachówka miała więcej niż 50 lat Obrazek
Patrz swoim wnętrzem a zobaczysz więcej..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”