Okap kuchenny do kuchni - kominowy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Okap kuchenny do kuchni - kominowy
witam wszystkich
stoję przed wyborem okapu kuchennego do mojej kuchni, słyszałem, iż należy bardzo uważnie czytać opinie na temat okapów gdyż nie zawsze sprzęt jest tak cichy jak producenci podają,
Czy ktoś może polecić mi jakiś cichy i fajny okap kominowy o szerokości 90 cm ?
Ja w międzyczasie przeglądnę jeszcze internet i poszukam
stoję przed wyborem okapu kuchennego do mojej kuchni, słyszałem, iż należy bardzo uważnie czytać opinie na temat okapów gdyż nie zawsze sprzęt jest tak cichy jak producenci podają,
Czy ktoś może polecić mi jakiś cichy i fajny okap kominowy o szerokości 90 cm ?
Ja w międzyczasie przeglądnę jeszcze internet i poszukam
pozdrawiam
-
Spyker
Re: Okap kuchenny do kuchni - kominowy
To ja polecam - - - > -www.neto.com.pl/okapy/kominowe.html
dzięki, ale czy możesz mi jakiś konkretny model polecić bo widzę iż pod tym linkiem kryje się lista okapów, czy pracujesz w tej firmie?Spyker pisze:To ja polecam - - - > -www.neto.com.pl/okapy/kominowe.html
pozdrawiam
A może taki okap ??? -http://www.moderni.pl/towar-6974-okap_amica_oke9262n_.html ja bardzo cenię sobie tą firmę i moim zdaniem taki okap będzie bardzo dobry Jest cichy i do tego niedrogi;) faktycznie producenci nie zawsze dokładnie podają opisy produktów, ale moja koleżanka zakupiła sobie taki okap i mogę ci zagwarantować, że nie jest on głośny;)
GLOBALO okap?
witam
dziękuje poprzednikom za odpowiedz, niestety coś mało odpowiedzi dostałem, popatrzyłem na inne fora i znalazłem dla siebie fajny okap
okapykuchenne.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=2
Wybrałem to samo co Malwina
jak go zamontuje to wkleję jakieś fotki, ale się już cieszę
:-):-):-):-):-)
dziękuje poprzednikom za odpowiedz, niestety coś mało odpowiedzi dostałem, popatrzyłem na inne fora i znalazłem dla siebie fajny okap
Wybrałem to samo co Malwina
-
Spyker
Re: GLOBALO okap?
Dobry wybór okap jest dobrej jakości i bardzo ładnie wygląda. Daj znać z tymi zdjęciami jak coś na forum.spoksik pisze:witam
Wybrałem to samo co Malwinajak go zamontuje to wkleję jakieś fotki, ale się już cieszę
Pozdrawiam.
-
Przemek
ciekawe okapy znajduja sie w galerii na www.e-mieszkanie.pl
najbardziej podoba mi sie okap nad wyspe wyglada jak lampa ... ELICA
najbardziej podoba mi sie okap nad wyspe wyglada jak lampa ... ELICA
Możesz poszukać sobie okapów na magicznej planecie - oni mają naprawdę duży wybór tego rodzaju sprzętu, więc bez problemu znajdzie się coś dla Ciebie. Ja tam kupowałem sprzęt do kuchni i jestem zadowolony. Okap mam mastercook i jestem z niego zadowolony. Tyle, że pamiętaj - nie znajdziesz idealnie cichego okapu...
Re: GLOBALO okap?
hej, ja również mam okap tej marki - model Magneri 90.4 MAX - bardzo dobrze się sprawuje - jest cichy i wydajny - co oprócz wyglądu ma bardzo duże znaczenie. Jestem pewna że będzie zadowolony tak samo jak jaspoksik pisze:witam
Wybrałem to samo co Malwinajak go zamontuje to wkleję jakieś fotki, ale się już cieszę
okapykuchenne.pl/sklep/1/0_92022cea150262d9a26ac89a273dbe49.jpg
No faktycznie tejser, maja duży wybór, ale dobrze by było jakbyś jakiś konkretny podał. Z tego co wiem, to mają boscha, więc ja bym w coś takiego zainwestowana. Myślę, że warto w taka markę inwestować, bo każdy z nas ma taką świadomość, ze to posłuży dłużej, a i jakość będzie lepsza.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Cicha praca okapu jest jednym z ważniejszych czynników przy wyborze. Wprawdzie producenci starają się robić sprzęt cichy, ale jednak warto zwracać uwagę na specyfikację wybranych modeli, ja tak przeglądałem okapy Globalo, aby sprawdzić ich pracę, przy czym porównywałem od razu wydajność.
Cicha praca - tak, mile widziana, ale sam wolałbym coś jednak tańszego niż ten zaprezentowane w poście wyżej...
a amiki oglądałes? teleskopowe z sensorem sa w rozsadnych cenach
głośność to jedno, ale chyba ważniejsza będzie wydajność? szczególnie jak masz otwartą kuchnię jak w większości mieszkań w nowym budownictwie 
- justyna19930
- Zainteresowany

o zgodzę się, tak buło u mnieAldigi pisze:głośność to jedno, ale chyba ważniejsza będzie wydajność? szczególnie jak masz otwartą kuchnię jak w większości mieszkań w nowym budownictwie