Pościel do sypialni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Pościel do sypialni
Według mnie najlepsza pościel to z satyny bawełnianej jest super!
Jest miła ,elegancka nie uczula proszę nie mylić satyny bawełnianej z satyną atłasową która jest śliska ii zimna!!!w sklepie fedo pl. jest bardzo szeroki wybór deseniowy pościeli w bardzo przystępnych cenach polecam
Jest miła ,elegancka nie uczula proszę nie mylić satyny bawełnianej z satyną atłasową która jest śliska ii zimna!!!w sklepie fedo pl. jest bardzo szeroki wybór deseniowy pościeli w bardzo przystępnych cenach polecam
Ja mam pościel wykonaną z jedwabiu i jestem bardzo zadowolona z niej. Pościel jest delikatna w dotyku, wygląda elegancko, stylowo, a co najważniejsze przyjemnie się śpi. Polecam tez inne produkty z jedwabiu.
Pościel z jedwabiu jest super, warto dodać że jest antyalergiczna, polecana jest przede wszystkim alergikom a także osobom cierpiącym na astmę, zapalenie zatok przynosowych, katar sienny oraz artretyzm. Co do sklepu to kupuje w www.sklep.gianniferrara.pl
Mogę potwierdzić te opinie, produkty wykonane z jedwabiu są świetne. Walory jedwabiu docenią nie tylko osoby uczulone na roztocze itd. w skład jedwabiu wchodzą serycyna oraz fibrolin, które hamują proces starzenia się komórek oraz odpowiadają za elastyczności i sprężystość skóry.
A co sądzicie o satynowej pościeli?
Wg mnie świetnie wygladają (ta jest boska -myin.pl/posciel-satynowa-dynamic-niebieska,5347.html), ale strasznie się na niej człowiek slizga.
No chyba, że te posciele, z którymi ja miałam do czynienia były jakies lewe.
Wg mnie świetnie wygladają (ta jest boska -myin.pl/posciel-satynowa-dynamic-niebieska,5347.html), ale strasznie się na niej człowiek slizga.
No chyba, że te posciele, z którymi ja miałam do czynienia były jakies lewe.
-
Listwy-Dekoracyjne
- Początkujący

Hmm, ja jakos srednio lubie satynowe... wole bawełne;)
ja też jestem zwolenniczką prostoty i elegancji, nie lubię pstrokacizny...
uwielbiam pościel białą lub kolorową ale jednobarwną.
polecam pościel np bordową, ozdobioną kremową lamówką, to naprawdę
elegancka pościel
marletto.pl
uwielbiam pościel białą lub kolorową ale jednobarwną.
polecam pościel np bordową, ozdobioną kremową lamówką, to naprawdę
elegancka pościel
marletto.pl
Tylko nie satyna, jak dla mnie zbyt sliska, bawelna najlepsza, jasna bawelniana posciel i spi sie doskonale.
w auchan maja bardzo ciekawe poduszki próżniowe, są niewielkich gabarytów ale po otworzeniu się robią normalne, ciekawy pomysł na zapasową pościel czy pościel na altankę 
No, całkiem niezły pomysł, zwłaszcza tam, gdzie ceni sie kazdy cm przestrzeni.
Ja lubię i satynową i bawełnianą pościel. A ostatnio na kamai.pl znalazłam śliczną flanelową pościel koloru czarnego. Moim zdaniem flanela jest idealna na te chłodniejsze dni, jest pod nią cudownie ciepło.
Mi najbardziej odpowiada bawełniana jasna pościel, najlepiej biała, ecru z delikatnym wzorkiem, więc ta czarna, flanelowa, to dla mnie nieporozumienie.
Ja uwielbiam pościel z satyny bawełnianej. Ostatnio kupiłam sobie taką pościel w takim sklepie Kamkryst, pościel Andropolu i jestem bardzo zadowlona. Natomiast dla moich Szkrabów kupuję pościel bawełnianą. Taka pościel dla dzieci z postaciami z Disneya lub innymi to naprawdę fajna sprawa - kiedyś nie było takich pościeli. Zuźka
Ja mam większość pościeli ciemnych, czarnych, fioletowych. Co kto lubi 
U mnie wszystko zależy od tego jaka jest pora roku. W leci satynowa, śliska pościel jest idealna na upalne nocy. jednak w zimie znacznie lepiej spisuje się ciepła bawełniana, albo z satyny bawełnianej coś w tym stylu: -www.dekoria.pl/offer/product/2062/Posciel-satyna-bawelniana-czekolada
Jeśli chodzi o frotowe modele to ich unikam, nie są zbyt wygodne, a przecież to jest najważniejsze.
Jeśli chodzi o frotowe modele to ich unikam, nie są zbyt wygodne, a przecież to jest najważniejsze.