Kto może zainstlowac ogrodzenie pod Warszawą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Kto może zainstlowac ogrodzenie pod Warszawą?
Mam już na oku siatkę, teraz pozostaje kwestia zamontowania. Czy są w okolicach Warszawy jakieś firmy, które zajmują się instalacją ogrodzeń? Chodzi o to żeby zrobił to profesjonalista, sam sobie z pewnością nie dam rady.
Re: Kto może zainstlowac ogrodzenie pod Warszawą?
U mnie jakiś czas temu tego typu zadaniem zajęła się firma studio ogrodzeń Centerfence. Jakbyś nie chciał wynajmować do pracy całej ekipy to możesz pożyczyć od nich same narzędzia. Ceny mają przystępne, wystarczy zadzwonić i się dogadać. Są z Warszawy.
Bardzo dziękuję za informacje. Skontaktowałem się już z tym Studiem Ogrodzeń i po majowym weekendzie ma ktoś do mnie przyjechać. Mam nadzieję, że faktycznie spiszą się tak jak powinni!
Witam !
Zajmujemy się montażem ogrodzeń
Jesteśmy w stanie zrealizować wszelkie, nawet nietypowe zlecenia.
Na roboty budowlane udzielamy 3 LATA GWARANCJI !
Zajmujemy się montażem ogrodzeń
Jesteśmy w stanie zrealizować wszelkie, nawet nietypowe zlecenia.
Na roboty budowlane udzielamy 3 LATA GWARANCJI !
-
Przemek
na czym polega 3 letnia gwarancja na ogrodzenie
na co jest dawana ?
na co jest dawana ?
Muszę powiedzieć, że ci panowie z centerfence bardzo porządnie zrobili to co mieli zrobić. Super jestem zadowolony z ich pracy i cieszę się, że w ogóle na nich trafiłem, bo okazuje się, że również projektują i wypożyczają narzędzia.
Moim zdaniem w Warszawie jest to jedna z solidniejszych firm. Porządnie wykonują swoje działania, nie trzeba po nich poprawiać, a przy tym są bardzo sympatycznymi ludźmi, z którymi też można pożartować. Pozdrawiam.
haha no do rozmowy i żartów tak jak i do pracy bardzo się nadają! Pewnie nie raz jeszcze z ich usług skorzystam!
No to dobrze jeżeli wszystko się udało. A swoją drogą to sklep mają porządny - z bardzo szerokim asortymentem.
Na jakiej ulicy jest to Studio Ogrodzeń? Ich reklamę w radio dzisiaj słyszałem. Nie wiecie może czy faktycznie ceny mają producenta? Pozdrawiam
Sklep jest na ulicy Zaułek. Niedaleko Centrum handlowego Marki. A dokładny dojazd jest na ich stronce internetowej, Pozdrawiam
-
dombal.com.pl
- 1 - ostrzeżenie!
- Kontakt:
Witam.
Zajmujemy się profesjonalnym montażem drewnianych paneli ogrodzeniowych, na terenie Warszawy i okolic. Zapraszam.
Zajmujemy się profesjonalnym montażem drewnianych paneli ogrodzeniowych, na terenie Warszawy i okolic. Zapraszam.
Firma Dombal działa na rynku od 1996 roku. Od lat zajmujemy się sprzedażą elewacji, tarasów, zabawek ogrodowych, donic drewnianych i altan.