Możecie polecić dobrych wykonawców mebli kuchennych na wymiar? Takich, którzy przyjmą zlecenie z woj.świętokrzyskiego. Dysponuję rzutem i zdjęciami mieszkania (rynek wtórny), które właśnie kupuję.
Interesują mnie wykonawcy nietuzinkowi, pomysłowi i z nowoczesnym podejściem do wykonawstwa. Temat do zlecenie na sierpień 2010
Wykonawcy mebli na wymiar poszukiwani
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wykonawcy mebli na wymiar poszukiwani
znam super wykonawce mebli kuchennych i nie tylko, z pasja, głową, potarfi super doradzić i rozmieścić. ale nie wiem czy wykonuje zlecenia w wojewodztwie swietokrzyskim. napewno mazowieckie i lodzkie.ale mozesz zapytac.
podaje jego email: kuchniemk@gazeta.pl
przeslij mu rzut , i swoje oczekiwania co do kuchni, moze byc fotka kuchni jaka ci sie podoba.napewno zrobi ci wycene.pozdrawiam i zycze powodzenia, bo o dobrego wykonawce dzis naprawde trudno.
podaje jego email: kuchniemk@gazeta.pl
przeslij mu rzut , i swoje oczekiwania co do kuchni, moze byc fotka kuchni jaka ci sie podoba.napewno zrobi ci wycene.pozdrawiam i zycze powodzenia, bo o dobrego wykonawce dzis naprawde trudno.
-
Pawel_Malarczyk
Dziękuję. Wykonawca szybko się odezwał, mam jego referencje. Słowem, jesteśmy w trakcie rozmów. Czas pokaże
Prosze bardzo.Mam nadzieje ze sie sprawdzi u Pana. Zycze powodzenia.Pozdrawiam.