Z góry dzięki za pomoc
Malowanie balustrad
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
maniekasus
- Początkujący

Malowanie balustrad
Jak pomalować balustrady kute na czarno i złoto? Tzn zeby były takie złote smugi. Jakiego rodzaju środków użyć do malowania?
Z góry dzięki za pomoc
Z góry dzięki za pomoc
-
Przemek
Re: Malowanie balustrad
supermarket budowalny ... wybieramy farbe emitująca
idziemy do kasy .... płacimy
i sru do malowania
idziemy do kasy .... płacimy
i sru do malowania
-
maniekasus
- Początkujący

Mówisz że w każdym większym takim sklepie powinna być?? Szukałem w internecie pod tym hasłem i na allegro ale jednak kompletnie nic nie mogę znaleźć
-
kevinlomax
Spróbuj patyny. Na końcówke pędzla tylko żeby delikatnie barwiło. Patyny juz znajdziesz w każdym sklepie. Ale do tego jako podkład najlepsza jest czarna lub grafitowa farba kowalska albo strukturalna. Patyna wtedy fantastycznie osiada na niej.
- grupa-remontowa
- Aktywny

- Kontakt:
Mówisz takiemu żeby szedł do sklepu a on odpisuje , że w internecie i na allegro nie ma. Czy on myśli że Praktiker , Leroy , lub Obi wsadzi na swoją stronę 40 tysięcy produktów ( w tym niszowe ,takie jak w pytaniu ) żeby Pan Pytalski mógł je obejżeć w necie. Jeżeli czegoś nie ma w internecie nie znaczy że nie istnieje.Przemek pisze:supermarket budowalny ... wybieramy farbe emitująca
idziemy do kasy .... płacimy![]()
i sru do malowania
Z ostatnim zdaniem (jeśli czegoś nie ma w internecie to nie znaczy, że nie istnieje) trudno się dzisiaj zgodzić. Miałem w życiu tylko jeden taki przypadek, że brak było jakichkolwiek odpowiedzi na moje zapytanie. A chodziło o pewne plemię żyjące w Sudanie
Zakładam więc, ze Wasze rady dot. farb do malowania balustrady także znajdą pokrycie w sieci - wystarczy dobrze poszukać.
karmnik już zbudowałem 
Oj tam, oj tam... Patynę na pewno znajdziesz w Leroy Merlin na dziale farb. Idziesz do alejki z emaliami i na samym końcu za hammeraitem i innymi masz patynę do metaly wraz z próbkami jak będzie wyglądać na płocie. Miłych zakupów!