Uczciwy Stolarz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Uczciwy Stolarz
UWAGA!!! Firma stolarska POLPAN Szczecin heyki 27 Polonis Grzegorz.Jeżeli chcesz stracic zaliczkę to ją daj.Na pewno nie zobaczysz pięknych mebli gdyż facet to krętacz i oszust.Chcesz zdrowo sypiać to nie myśl o tej firmie jako twoim wykonawcy.Ja dałem się oszukać i ostrzegam innych.Oszukanych jest wiele osób,lecz trafił gość na następnego osła który nie da się i odzyska swoją kasę.
Re: Uczciwy Stolarz
Zgadzam sie z przedmówcą! Mnie spotkało to samo! Jestem kolejną jak widzę oszukaną. Przywłaszczył moje zaliczki a mebli jak nie ma tak nie ma....Przygotowując się do montażu mebli (co było z jego strony próbą uśpienia bnaszej czujności) zniszczył nam kafle. Uważajacie na firmę POLPAN Szczecin heyki 27 / Polonis Grzegorz. Jeśli też zostałeś oszukany, proszę nawiąż ze mną kontakt. 
Re: Uczciwy Stolarz
UWAGA!!!Jeżeli zostałeś OKRADZIONY przez firmę POLPAN Właśaściciel POLONIS GRZEGORZ nie daj za wygraną.Jest to zwykły Z Ł O D Z I E J !!!. Z takimi trzeba walczyć,nie odpuszczaj Z Ł O D Z I E J O W I !!! Jest już nas kilku O K R A D Z I O N Y C H !!! Nawiąż kontakt.NIE D A J M Y S I Ę Z Ł O D Z I E J O W I!!! Może nie odzyskamy zaliczek ale innym nie damy się O K R A Ś Ć Z Ł O D Z I E J O W I!!! Niech oni spokojnie śpią .Powinien opalać się w kratkę,doprowadżmy do tego!!! Nawiąż kontakt!!!