Jakie okna wybrać?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Jakie okna wybrać?
Chcę kupić nowe okna i mam dylemat, otóż na jaki profil się zdecydować AVANGARDE 9000 czy GEALN oba 5-komorowe???
Re: Jakie okna wybrać?
Jestem z Torunia i co sądzicie o firmach SZYMPOL i LUMIFIL?
-
Arkady1978
- Aktywny

chcesz kupic okna czy profil ??
Chcę kupić okna, proponują mi dwie firmy wykonanie każda w innym profilu.Nie wiem jaki lepszy.
-
Arkady1978
- Aktywny

Nie ograniczaj sie tylko do wyboru miedzy jednym czy drugim profilem, bo nic Ci to nie da.
powiedz lepiej jakie masz oczekiwania co do tych okien, na czym Ci szczegolnie zalezy, to moze uda sie cos podpowiedziec
powiedz lepiej jakie masz oczekiwania co do tych okien, na czym Ci szczegolnie zalezy, to moze uda sie cos podpowiedziec
Dokładnie tak. Trzeba sprecyzować swoje wymagania i oczekiwania nie tylko co do ilości komór, ale i innych parametrów.Arkady1978 pisze:Nie ograniczaj sie tylko do wyboru miedzy jednym czy drugim profilem, bo nic Ci to nie da.
-
emiliaWalbrzych
- Początkujący

jezeli masz dylemat to najlepiej skontaktuj sie z tym panem 668182266, ja tak zrobilam, tez na forum dostalam nr i nie zaluje, okna w domku stoja jak ta lala, ceny ma bardzo przystepne a okna z KNS Slaska Fabryka Okien mozesz wszystko sobie przeanalizowac na str //www.kns-okna.pl/ pozdrawiam
No i dlatego nie lubię takich "polecanek". Konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety.