POSZUKUJE Projektanta Wnetrz - PILNIE !!!
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
fhuvertigo
Re: POSZUKUJE Projektanta Wnetrz - PILNIE !!!
Witam.Proszę odwiedzić stronę SPAM/.Udzielą wszelkich rad dotyczących jakichkolwiek prac budowlanych.
-
fabrykanastroju
- Początkujący

Zapraszam do współpracy- zajmujemy się projektami calych wnetrz, jak również wybranych pomieszczeń.
Witam,
Zapraszam do współpracy.
--
KORULCZYK DESIGN
+48 (0) 668 254 074
biuro@interiorsdesign.eu
www.interiorsdesign.eu
interiorsdesign.eu
Zapraszam do współpracy.
--
KORULCZYK DESIGN
+48 (0) 668 254 074
biuro@interiorsdesign.eu
www.interiorsdesign.eu
interiorsdesign.eu

Studio architektury wnętrz Korulczyk Design zaprasza wszystkich zainteresowanych usługą kompleksowego projektowania wnętrz. Profil naszej działalności to: wnętrza bankowe, hotelowe, biurowe, apartamenty, oraz wystawiennictwo.
-
artium
- Początkujący

- Kontakt:
Witam,
Polecam moją firmę.
Zajmujemy się projektowaniem wnętrz, wykończeniami wnętrz oraz fotografią dekoracyjną.
Zapraszam do współpracy
Artium
Przemysław Szmitkowski
Polecam moją firmę.
Zajmujemy się projektowaniem wnętrz, wykończeniami wnętrz oraz fotografią dekoracyjną.
Zapraszam do współpracy
Artium
Przemysław Szmitkowski
Dam głowę i 1 rękę że nie wykona pan projektu bo nie jest pan projektantem jak pan sam piszeUNICOM pisze:Nie jestem projektantem ale takie projekty moge sam wykonac gratisowo.
Wystarczy zeby mi podac dokladnie gdzie w pomieszczeniach sa okna i drzwi.
Witam,
Zapraszam do odwiedzenia strony meandmystudio.com
Pozdrawiamy
Zespół Me&My Studio
Zapraszam do odwiedzenia strony meandmystudio.com
Pozdrawiamy
Zespół Me&My Studio
Polecam usługi Pana Grzegorza. Ma wieloletnie doświadczenie w projektowaniu, głowę pełną pomysłów i bardzo atrakcyjne stawki. Ponadto pracuje w sklepie z bardzo bogatym asortymentem glazury i sanitarki i dla swoich klientów załatwia bardzo atrakcyjne rabaty na towar.
Podaję kontakt do Pana Grzegorza: 501 271 269
Pozdrawiam,
Joanna
Podaję kontakt do Pana Grzegorza: 501 271 269
Pozdrawiam,
Joanna
Szukasz kogoś konkretnie do zrobienia projektu łazienek?
Robić to, co daje nam satysfakcje. Ot... fajna rzecz.
-
Przemek
jak masz jakieś zwoje prace dodaj je do profilu na forum
Mam linka w profilu do kilku ciekawszych moich prac.
Generalnie projekty mogę zrobić, jednak jeśli koś korzysta z mojego wykonawstwa, to projekty bez rendering ma gratis.

Generalnie projekty mogę zrobić, jednak jeśli koś korzysta z mojego wykonawstwa, to projekty bez rendering ma gratis.
Zapraszam serdecznie, projektowanie wnętrz
-gutdesign.iportfolio.pl/
-gutdesign.iportfolio.pl/
polecam firme Modullar.
Bardzo mile dziewczyny, maja super pomysly i jestem zadowolona z efektu. mieszkanie wyglada nowoczesnie i elegancko.
Radze zobaczyc ich strone -http://modullar.pl
chociaz wiecej projektow prezentuja na facebooku: -http://facebook.com/modullar
Bardzo mile dziewczyny, maja super pomysly i jestem zadowolona z efektu. mieszkanie wyglada nowoczesnie i elegancko.
Radze zobaczyc ich strone -http://modullar.pl
chociaz wiecej projektow prezentuja na facebooku: -http://facebook.com/modullar
Witam, ja osobiście skorzystałem z portalu favore.pl. Odezwało się do mnie 37 projektantów wnętrz z mojej okolicy z ofertami - wybrałem 10 najbardziej konkurencyjnych cenowo. polecam ten sposób - szybko i prosto. -www.favore.pl/cat101611_dekoratorstwo-architektura-wnetrz.html dorzucam linka bezpośrednio do kategorii.
osobiście uważam ,że pomieszczenia zaprojektowane "rodzinnie" są najlepszym rozwiązniem .dostęp do katalogów i różnych stron internetowych pozwala na zrobienie "czegoś swojego". nie raz realizowałem projekty klientów, i jeżeli chodzi o płytki polskie ,projekty często się dublowały .
atomic
--------------------------------------------------------------
Witam,
POLECAM STUDIO PROJEKTOWE:
http://www.korulczyk.com
KORULCZYK LUXURY DESIGN to firma wyspecjalizowana w projektowaniu wnętrz placówek sieciowych, biur i apartamentów prywatnych na poziomie luxury.
Nie projektujemy dla Wszystkich, ale dla szczególnie wyselekcjonowanej Klienteli o wyszukanych wymaganiach designerskich, materiałowych i wykonawczych.
Nasze projekty nie są zwykłymi aranżacjami katalogowych elementów wyposażenia, ale zestawem nietypowych rozwiązań autorskich - są jednostkowe i niepowtarzalne a ich oryginalne rozwiązania designerskie są wyrafinowaną wizytówką samego autora.
W portfolio firmy znajdują się wielobranżowe realizacje instytucji biurowych, apartamentów oraz mieszkań prywatnych.
Wieloletnia współpraca z sektorem Private Banking Noble Bank i Alior Bank oraz ING i Open Finance pozwoliła nam na skuteczne pogodzenie nowoczesnych rozwiązań techniczno-materiałowych we wnętrzach dotychczas uważanych za zbyt surowe i zbyt oficjalne.
Nasze projekty łączą w sobie wykwintność wnętrz w stylu ultranowoczesnym z funkcjonalnością tradycyjnych rozwiązań profesjonalnej obsługi Klienta.
Bogate doświadczenie pozwala nam łączyć walory estetyczne, świadomość zagadnień technicznych oraz funkcjonalność dostosowaną do potrzeb naszych Klientów.
Firma zrealizowała szereg projektów indywidualnych, a także ogólnokrajowe przedsięwzięcia, w tym sieć placówek biurowych ING Bank Śląski S.A.
Specjaliści firmy uczestniczą również w procesie koordynacyjnym i wdrożeniowym niniejszych realizacji w ramach przygotowanych przez naszą firmę programów standardów wykończenia wnętrz.
OFERTA:
KORULCZYK LUXURY DESIGN posiada w swojej ofercie usługę w zakresie sporządzania kompleksowej i szczegółowej dokumentacji technicznej oraz poprzez koordynację jej wdrożenia w procesie realizacji.
Firma uczestniczy w pełnym procesie projektowo-koordynacyjnym: zaczynając od etapu koncepcji i pełnego kompletu pozwoleń na budowę poprzez etap projektowy aż po pełną i kompleksową obsługę koordynacji i nadzoru nad realizacją powstających przedsięwzięć.
Studio projektuje, zleca i koordynuje kompleksową realizację wnętrz POD KLUCZ.
Adam Korulczyk
architekt generalny / właściciel
+48 668-254-074
info@korulczyk.com
Witam,
POLECAM STUDIO PROJEKTOWE:
KORULCZYK LUXURY DESIGN to firma wyspecjalizowana w projektowaniu wnętrz placówek sieciowych, biur i apartamentów prywatnych na poziomie luxury.
Nie projektujemy dla Wszystkich, ale dla szczególnie wyselekcjonowanej Klienteli o wyszukanych wymaganiach designerskich, materiałowych i wykonawczych.
Nasze projekty nie są zwykłymi aranżacjami katalogowych elementów wyposażenia, ale zestawem nietypowych rozwiązań autorskich - są jednostkowe i niepowtarzalne a ich oryginalne rozwiązania designerskie są wyrafinowaną wizytówką samego autora.
W portfolio firmy znajdują się wielobranżowe realizacje instytucji biurowych, apartamentów oraz mieszkań prywatnych.
Wieloletnia współpraca z sektorem Private Banking Noble Bank i Alior Bank oraz ING i Open Finance pozwoliła nam na skuteczne pogodzenie nowoczesnych rozwiązań techniczno-materiałowych we wnętrzach dotychczas uważanych za zbyt surowe i zbyt oficjalne.
Nasze projekty łączą w sobie wykwintność wnętrz w stylu ultranowoczesnym z funkcjonalnością tradycyjnych rozwiązań profesjonalnej obsługi Klienta.
Bogate doświadczenie pozwala nam łączyć walory estetyczne, świadomość zagadnień technicznych oraz funkcjonalność dostosowaną do potrzeb naszych Klientów.
Firma zrealizowała szereg projektów indywidualnych, a także ogólnokrajowe przedsięwzięcia, w tym sieć placówek biurowych ING Bank Śląski S.A.
Specjaliści firmy uczestniczą również w procesie koordynacyjnym i wdrożeniowym niniejszych realizacji w ramach przygotowanych przez naszą firmę programów standardów wykończenia wnętrz.
OFERTA:
KORULCZYK LUXURY DESIGN posiada w swojej ofercie usługę w zakresie sporządzania kompleksowej i szczegółowej dokumentacji technicznej oraz poprzez koordynację jej wdrożenia w procesie realizacji.
Firma uczestniczy w pełnym procesie projektowo-koordynacyjnym: zaczynając od etapu koncepcji i pełnego kompletu pozwoleń na budowę poprzez etap projektowy aż po pełną i kompleksową obsługę koordynacji i nadzoru nad realizacją powstających przedsięwzięć.
Studio projektuje, zleca i koordynuje kompleksową realizację wnętrz POD KLUCZ.
Adam Korulczyk
architekt generalny / właściciel
+48 668-254-074
info@korulczyk.com

Studio architektury wnętrz Korulczyk Design zaprasza wszystkich zainteresowanych usługą kompleksowego projektowania wnętrz. Profil naszej działalności to: wnętrza bankowe, hotelowe, biurowe, apartamenty, oraz wystawiennictwo.