przewody do Kina domowego?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
przewody do Kina domowego?
Kuje sciany pod kable. Do kina domowego im lepsza jakosc odbioru to nie wystarczy dobry sprzet trzeba jeszcze miec dobre kable glosnikowe. Prosze o rade jekie kupic -dobrej jakosci w optymalnej cenie. Widzielem na ebayu np 100m za 30euro ale byly tez kable 2x po 3 m za 180euro. Che miec dobrej klasy sprzet i czysty dzwiek.
Prosze o odpowiedz
Prosze o odpowiedz
Re: Jakie Kable do Kina domowego?
Spytaj na forum "Elektroda"
Wiec konkretnie , potrzeba mi kable do kina domowego w salonie i w poiwnicy ok. 50m mam do wyboru 4m2 posrebrzany za 690 euro i 2,5mm za 350 euro
np. : cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300393370662&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink
de
np. : cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300393370662&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink
Ja ściągałem sobie kable z USA..zamawiałem i dalej zamawiam wszystko co tansze
od narzedzi po perfumy
na ebay.com..Duzo taniej i pełna profeska..Musisz tylko wiedzieć czego chcesz..Będziesz potrzebował pomocy to daj znać na priv..Ja mam głośniki zarówno BOSE jak i Polk Audio,sufitowe i inwall...Nazwy kabli niestety nie pamiętam..musiałbym zerknąć do piwnicy co to było..Polecił mi je brat który "w tym siedzi" w USA.Jak będziesz zainteresowany to napisz.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Re: przewody do Kina domowego?
wystarczy spisać parametry z kina domowego i w dobrym sklepie z przewodami głośnikowymi ci doradzą