Mam pytanko ????
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Mam pytanko ????
Witam mam pytanko- mam gazową rurkę idącą pod sufitem a puzniej pionowo w duł do kuchenki-chcę podwiesić nowy sufit w tej kuchni i zastanawiam się czy mogę przysłonić ta rurkę nowym sufitem podwieszonym czy tak można prosze o podpowiedz pozdrawiam
-
kurtek
Re: Mam pytanko ????
bede bardziej wyrozumialy dla kolegi ,choc Czajnik ma racje,nalezy dokladniej opisywac swoje "pytanka"petrus_78 pisze:Witam mam pytanko- mam gazową rurkę idącą pod sufitem a puzniej pionowo w duł do kuchenki-chcę podwiesić nowy sufit w tej kuchni i zastanawiam się czy mogę przysłonić ta rurkę nowym sufitem podwieszonym czy tak można prosze o podpowiedz pozdrawiam
proponuje rowniez zaprosic jakiegos gazownika przed wykonaniem sufitu by sprawdzil rzetelnie !!! instalacje ,by nie narobic sobie robyty jak okaze sie przy przegladzie ,ze dwa tygodnie po robocie wykryto nieszczelnosc na pierwszym kolanie nad sufitem
Re: Mam pytanko ????
Pewnie jak zrobisz w miedzi i wstawisz okienka dla kontroli takie maleńkie went.. które można sciągnąć by wsadzić czujkę aparatu w corocznym przeglądziepetrus_78 pisze:Witam mam pytanko- mam gazową rurkę idącą pod sufitem a puzniej pionowo w duł do kuchenki-chcę podwiesić nowy sufit w tej kuchni i zastanawiam się czy mogę przysłonić ta rurkę nowym sufitem podwieszonym czy tak można prosze o podpowiedz pozdrawiam