Kruszący się beton na ścianach - proszę o POMOC ;)

Szukasz odpowiedniego materiału na ściany swojego domu? Nie wiesz jakie materiały będą odpowiednie do ich wzniesienia i wykończenia? Jakie trzeba ponieść koszty wynajęcia ekipy remontowej? Tutaj znajdziesz odpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

PaniDaria
Początkujący
Początkujący

Kruszący się beton na ścianach - proszę o POMOC ;)

Post autor: PaniDaria »

Witam !

Mam bardzo duży problem, który nie daje mi żyć, mam nadzieje że znajdę wybawcę który wspomoże mnie dobrą fachową radą :)

A więc tak:

Mam do czynienia z niegrubą (0.5 - 1 cm) warstwą betonu na ścianach pewnego pomieszczenia. Często zdarza się tak że podczas przenoszenia różnych rzeczy itp. uderzy się w taką ścianę, co powoduje kruszenie się jej.

czy istnieje jakiś preparat, nakładany bezpośrednio na warstwę betonu, który wzmacniałby/uelastyczniałby jego strukturę?

a może istenie jakies inne rozwiązanie ?

estetyka nie jest kluczowa, a wręcz nieistotna.

Pozdrawiam Ciepło i Liczę na szybki odzew.

:)

molok78
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Kruszący się beton na ścianach - proszę o POMOC ;)

Post autor: molok78 »

Najlepiej byłoby skuć i otynkować na nowo albo płyta GK.

agent 007
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: agent 007 »

To REWOLUCJA w naprawach konstrukcji betonowych, to możliwość „sklejania” uszkodzonych elementów betonowych.
Naniesiony na podłoże KALMATRON™ doskonale się integruje z porowatym podłożem. Nie ma wyraźnej granicy między warstwą KALMATRON™ a materiałem rodzimym.
Możemy skutecznie osuszyć i zregenerować istniejące ściany z cegły i betonu, sprawić iż będą trwałe i wodoszczelne jak skała. Jedyna w swoim rodzaju, funkcjonalna, praktyczna zaprawa o działaniu penetrującym, który zapewnia nam TRWAŁĄ OCHRONĘ!!!
Nowa technologia KALMATRON™ już w Polsce.

Awatar użytkownika
tomo209
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: tomo209 »

Zablokuj drogi administratorze tego TYPA co w każdym temacie wrzuca swoją reklamę, i skasuj łaskawie jego posty które niczego nie wnoszą, a utrudniają użytkowanie. Dzięki:)

agent 007
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: agent 007 »

Witam, Tomo!!! Nie reklamuję BADZIEWIA!!! Nie jesteś zainteresowany Spoko! Pani prosi o radę, a więc chcę pomóc!REKLAMA to nic złego!Tym bardziej jeśli chodzi o reklamę produktu tak rewelacyjnego jak Kalmatron!!!

Maciek_M

Post autor: Maciek_M »

W zależności od wielkości ubytków można uzupełnić Nanocretem R2, R3 lub R4

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ściany”