prosze o porade na temat karpiówki
Moderator: Redakcja e-dach.pl
prosze o porade na temat karpiówki
zastanawiam sie nad pokryciem dachu karpiówkoł podoba mi sie kolor zielony może ktos mi poradzi jakie firmy wybrac i jak zachowuje sie kolor na karpiówce zgóry dziekuje za odpowiedzi
- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
Karpiówka
Zielona angobę w karpiówce posiada chyba tylko Creaton i dawny von Muller. Wiem gdzie leży ładny dach w zielonej karpiówce von Muller w Poznaniu:) sam to sprzedałem 
I znów Panie Andrzeju nie zgodzę się, że wszystkie firmy będące na rynku i mające certyfikaty lub atesty są jednakowo dobre. Sam Pan na pewno wie, że niektórym producentom nie wychodz produkcja "prostych" karpiówek.
Adamsle, gdyby w grę nie wchodziła zielona angoba, zapraszam na stonę www.jungmeier.de Znajdziesz tam opis naszych produktów - również karpiówek. Gdyby zainteresowała Cię nasza oferta zadzwoń. Mój nr znajdziesz również na tych stronach.
Pozdrawiam
Artur
I znów Panie Andrzeju nie zgodzę się, że wszystkie firmy będące na rynku i mające certyfikaty lub atesty są jednakowo dobre. Sam Pan na pewno wie, że niektórym producentom nie wychodz produkcja "prostych" karpiówek.
Adamsle, gdyby w grę nie wchodziła zielona angoba, zapraszam na stonę www.jungmeier.de Znajdziesz tam opis naszych produktów - również karpiówek. Gdyby zainteresowała Cię nasza oferta zadzwoń. Mój nr znajdziesz również na tych stronach.
Pozdrawiam
Artur
- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
Karpiówka
Panie Andrzeju, stąd słowo "prosta" zawarłem w cudzymsłowiu.
Pozdrawiam
Artur
Pozdrawiam
Artur