ile za położenie dachu
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: ile za położenie dachu
Za wykonanie konstrukcji dachu o powieżchni ok 150m2 z dwoma koszami, zapłaciłem cieślom 4000zł (garaż ok 60m2 i deskowanie całości zrobiłam sam ). Za materiał z impregnacją dałem ok 8000 zł . Mam wycenę za dachówkę robena - monzaplus czrno brązowa ze wszystkimi akcesoriami za 12 300 zł. Do tego trzeba dodać: papa, gwoździe, łączniki do konstrukcji, śruby - jakieś 3000tyś zł. Za położrnie dachówki na całości cieśle chcą 10 tyś zł - 8 okien dachowych i 2 kominy.
Re: ile za połozenie dachu
Smieszne to co piszesz mi się wydajeKlajt pisze:Panowie Cieśle!
Nie przewraca wam się w głowach! 4 osoby "Fachowcy", robią taki dach bez pośpiechu w dwa tygodnie. To znaczy że 12 dni roboczych x 8 godzin=96godzin na osobę x cztery osoby =384 godz. czyli 14000zł/384=36,45 na godzinę dla "Fachowca"! Jak zejdziecie do 18 - 20 zł za godzinę to się namyślę. Puki co zrobię to sam. Powiem tylko że kieruję działem, który liczy 200 osób - obróbka CNC i powiem że takich pieniędzy za godzinę nie mają najlepsi a umieją więcej niż wy "fachowcy"
-
albercik295
- Zainteresowany

DaCHOŁAZ BO TY MYŚLISZ ŻE NIKT NIE MOŻE ZAROBIĆ LEPIEJ NIŻ TY?
mYLISZ SIĘ T5RZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ KOLEGO.
pozdrawiam
mYLISZ SIĘ T5RZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ KOLEGO.
pozdrawiam
ecodach ma racje dobry dach jest na całe życie -www.galashenryk.eu
-
albercik295
- Zainteresowany

Klajt masz najjjjj w głowie za takie pieniądze to niech Ci robią ci którz towar od Ciebie biorą w kredo.
POZDRO.
PS> Sorki dla DACHOŁAZA Myślałem że to twój post.
POZDRO.
PS> Sorki dla DACHOŁAZA Myślałem że to twój post.
panowie!
troszkę kultury w tych wypowiedziach by się przydało...

troszkę kultury w tych wypowiedziach by się przydało...