architekt wnętrz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
D. Radzimińska
- Początkujący

architekt wnętrz
architekt wnętrz - projekty kompleksowe domów, mieszkań, biur a także pojedynczych pomieszczeń kuchni, łazienek. Szczecin i okolice dalsze regiony możliwy dojazd lub współpraca drogą mailową i telefoniczną.
nie polecam
-
patrycja_w
- Początkujący

Re: architekt wnętrz
Polecam dwa biura projektowe w zależności od upodobań:
victor-projekt.pl
stolarek-wnetrza.pl
projektanci wnętrz z obu biur są profesjonalistami wysokiej klasy. Projektują wnetrza w całej Polsce i za granicą. Współprace wspominam bardzo miło dlatego umieszczam posta na forum.
victor-projekt.pl
stolarek-wnetrza.pl
projektanci wnętrz z obu biur są profesjonalistami wysokiej klasy. Projektują wnetrza w całej Polsce i za granicą. Współprace wspominam bardzo miło dlatego umieszczam posta na forum.
Hm, ja mam tylko doświadczenie z N-design i jestem w sumie bardzo zadowolony. Bardzo fajnie zaprojektowali mi mieszkanie i generalnie mogę polecić. Z tego co wiem, oni robią też same projekty i w ogóle mają zadowolonych klientów. Ja w sumie dowiedziałem się o nich z polecenia znajomych.
Moi rodzice robili projekt na Wybrzezu w biurze Nova design- wiem, ze były lekkie tarcia na etapie projektowania, problem z terminami itd, ale generalnie mieszkanie jest ok.
Ja z kolei zamowilam projekt w krakowskim biurze Artdesign i jestem bardzo zadowolona- mam bardzo elegancki dom, fajny do mieszkania, wspołpraca tez profesjonalna. Projekty mieszkań robią dość proste, bez kolorków, łuczków, półeczek itp- słowem nieprzekiczowane.
Zresztą zdjecia z mojego domku można znależć tu http://www.artdesign.pl/

Ja szukałam projektanta w pismach wnętrzarskich i internecie. Tylko w internecie trzeba być ostrożnym, zeby nie wybrać kogoś tylko na podstawie wizualizacji- zawsze trzeba patrzeć na zdjecia już zrealizowanych mieszkań. na wizualizacji zrobić można wszystko, a potem wychodzą koszmary...
Ja z kolei zamowilam projekt w krakowskim biurze Artdesign i jestem bardzo zadowolona- mam bardzo elegancki dom, fajny do mieszkania, wspołpraca tez profesjonalna. Projekty mieszkań robią dość proste, bez kolorków, łuczków, półeczek itp- słowem nieprzekiczowane.
Zresztą zdjecia z mojego domku można znależć tu http://www.artdesign.pl/
Ja szukałam projektanta w pismach wnętrzarskich i internecie. Tylko w internecie trzeba być ostrożnym, zeby nie wybrać kogoś tylko na podstawie wizualizacji- zawsze trzeba patrzeć na zdjecia już zrealizowanych mieszkań. na wizualizacji zrobić można wszystko, a potem wychodzą koszmary...
Ja też mogę polecić wspomniany już n-design - bardzo profesjonalna firma, która solidnie wykonuje projekty i nie robi przy tym problemów. A wiadomo jak to teraz jest - często można w telewizji zobaczyć programy o lipnych biurach projektowych i firmach budowlanych. Dlatego trzeba stawiać na sprawdzone marki. Rodzinka chwaliła sobie n-design.
karmnik już zbudowałem 
A skąd jesteś tejser? Bo n-design jest teraz i w Warszawie i w Krakowie. Ja się o nich dowiedziałam z dom&wnętrze. Byli na okładce. Świetne projekty robię. Nieprzekonanym polecam galerie na ich stronie. Bardzo inspirujące zdjęcia.