szkolenie roto - kiedy i gdzie
Moderator: Redakcja e-dach.pl
szkolenie roto - kiedy i gdzie
chciałbym sie dowiedzic czy bedzie organizowane dla wykonawców szkolenie roto słyszałem ze dosyć fajnie jest to organizowane
Re: szkolenie roto - kiedy i gdzie
Witam
Szkolenia stacjonarne dla wykonawców organizowane są w okresie zimowym (styczeń-marzec) i ten cykl w 2010 roku już się zakończył.
W tych miesiącach wykonawcy dysponują największą ilością czasu, w pozostałych pracują już na dachach i trudno jest zapewnić frekwencję - kazdego gonią jakieś terminy
Zapraszam na szkolenie w tych miesiącach w 2011 roku - można się zgłosić przez naszą stronę internetową bądź przez doradców technicznych.
W sezonie budowlanym organizujemy szkolenia na budowach - szczegóły również na stronie:
-www.roto-frank.com/dst/Szkolenia-na-budowie.705.0.html
Serdecznie zapraszam
Szkolenia stacjonarne dla wykonawców organizowane są w okresie zimowym (styczeń-marzec) i ten cykl w 2010 roku już się zakończył.
W tych miesiącach wykonawcy dysponują największą ilością czasu, w pozostałych pracują już na dachach i trudno jest zapewnić frekwencję - kazdego gonią jakieś terminy
Zapraszam na szkolenie w tych miesiącach w 2011 roku - można się zgłosić przez naszą stronę internetową bądź przez doradców technicznych.
W sezonie budowlanym organizujemy szkolenia na budowach - szczegóły również na stronie:
-www.roto-frank.com/dst/Szkolenia-na-budowie.705.0.html
Serdecznie zapraszam
Czy takie szkolenie jest odpłatne, gdyż z tego co wiem w Veluxie było płatne?
Szkolenia w Roto nie są odpłatne.
Pozdrawiam
Doradca Roto
Pozdrawiam
Doradca Roto
-
ecodach
Filie wysyłają
Kilkanaście dni temu mieliśmy pokaz okien , pojadłem , pożartowałem , super załoga na pomorze .
Pozdrawiam ze Słupska .
Kilkanaście dni temu mieliśmy pokaz okien , pojadłem , pożartowałem , super załoga na pomorze .
Pozdrawiam ze Słupska .