lodówka z zamrażalnikiem no frost
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
lodówka z zamrażalnikiem no frost
Witam.
Szukam lodówki no frost (nadmuch suchego zimnego powietrza) do zabudowy i .... niema.
Może ktoś wie które z firm robią takie?
Drugie pytanie to czy płyta AMICA PGXZ6211 działa z gazem z butli czy trzeba ją przerabiać?
Pozdrawiam
Szukam lodówki no frost (nadmuch suchego zimnego powietrza) do zabudowy i .... niema.
Może ktoś wie które z firm robią takie?
Drugie pytanie to czy płyta AMICA PGXZ6211 działa z gazem z butli czy trzeba ją przerabiać?
Pozdrawiam
Re: lodóka z zamrażalnikiem no frost
ja mam lodówkę LG z funkcją no frost, oczywiście zamrażalnik również jest bezszronowy... i powiem że to wybawianie. nareszcie wszystkie produkty, w tym ulubione pierogi teściowej nie są oblepione lodem, szronem. To naprawdę przydatna funkcja.
Re: lodówka z zamrażalnikiem no frost
A sprawdzałeś ofertę sklepu magicznaplaneta.pl?? Widziałam tam kilka lodówek no frost. Tylko nie wiem, jaka by cię najbardziej zadowoliła. Więc może zajrzyj tam i może znajdziesz taką lodówkę, jaka ci odpowiada??:)
Ja kiedyś gdzieś czytałam o wybuchających lodówkach samsunga
a czemu są głośne?
ja mam również lodówkę no frost ale dla mnie moja lodówka wcale nie jest głośna.
ja mam również lodówkę no frost ale dla mnie moja lodówka wcale nie jest głośna.
Myślałam że no frost to już teraz standard...? Jak długo szukaliście tej lodówki?:) Jeśli o mnie chodzi to preferuję sprzęty Boscha i Samsunga. Jakkolwiek zabudowa zwykle mi się podoba, to lodówki nie chciałabym zabudowywać. Robią teraz bardzo eleganckie, zwłaszcza czarne mi się podobają.
Noo teraz jest do wyboru naprawdę cała masa przepięknych sprzętów. Bo agd domu wcale nie musi być nudne, zwykłe białe i oklepane. Są tworzone całe linie dla co bardziej wybrednych i wymagających klientów. Z kwiatkami, kółkami, kwadratami, gładkie ale kolorowe. Mnie się to podoba!
ja widziałem ale z samsunga tylko były bardzo drogie z tego co pamiętam
W zasadzie dziwi mnie że nie możesz znaleźć takich lodówek. Teraz większość jest z systemem no frost, w sumie myślałam że to już taki standard. No i wiele jest modeli pod zabudowę. Poszukaj w internecie. O tych wybuchających też czytałam;) O co chodzi?
Zerknij sobie na stronę medialux.pl - tam mają taki wybór lodówek, ze głowa boli - na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie, a że ceny nie są za wysokie, to można tez przy okazji zaoszczędzić. Jak nie możesz znaleźć w sklepach stacjonarnych, to najlepiej jest szukać w internecie, bo tu jest jednak wszystko.