LK 507 lub LK 518

Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
darkob
Początkujący
Początkujący

LK 507 lub LK 518

Post autor: darkob »

Witajcie czy Ktoś z Was budował może dom według tych projektów lub wie gdzie można byłoby zobaczyć go na żywo?W internecie nie moge znaleźć informacji -wad,uwag na temat tych projektów.

Szugs
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Prośba -projekty LK 507 lub LK 518

Post autor: Szugs »

To są takie same projekty tylko na różne działki (różne w sensie stron świata).
Wady: kotlownia tylko na pompę ciepla lub ogrzewanie gazowe, nic innego się nie zmieści; brak spiżarki, brak garderoby (narysowane w wiatrołapie szafy się nie zmieszczą.
Na górze pokoiki klitki jak w blokowisku dla chomików, jedna łazienka na 5 pokoi to stanowczo za mało, brak garderoby, brak pralni (gdzie będziesz suszyć ubrania w zimie?).

darkob
Początkujący
Początkujący

...Lk 518 jest troche wiekszy(pokój dzienny i kuchnia są większe),a czy za opcje "odbicie lustrzane " płaci sie dodatkowo...? na te rzeczy ktore wymieniłeś też zwróciłem uwage i myslałem żeby piec np. węglowy(do tej uliczki nie ma jeszcze doprowadzonego gazu)postawić w garażu-na końcu a suszarnie zrobić np. w miejscu gdzie według projektu jest kotłownia i pralnia.Na garderobe przeznaczyłbym mały pokój na piętrze.A jeżeli chodzi o wielkość pokoi na piętrze to wydają mi sie wystarczające. Zwróć uwage na rzut poddasza,metraż jest podany przy podłodze i suficie.

extradom.pl/StronaProjektu.aspx?projektID=5195&nazwa=LK518&typ=&powierzchnia=&garaz=&nrStrony=162

darkob
Początkujący
Początkujący

a i jeszcze jedno ,dla wielu może jest to wada ale mi sie podoba to że schody na piętro nie są usytuowane na środku mieszkania tylko przy wejściu.Jak komuś zależy na szybkim zamieszkaniu to może wykończyć parter i mieszkać.

tomek23___
Początkujący
Początkujący

Re: LK 507 lub LK 518

Post autor: tomek23___ »

-www.goldenside.pl/page6.php

Przemek

Re: LK 507 lub LK 518

Post autor: Przemek »

dodałbys zdjęcia do galerii kilka ostatnich

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty domów jednorodzinnych”