Domofon
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
elpapiotr
Re: Domofon
Witam.
A gdzie ma być ten domofon ?
I co dalej - coś mało informacji, by wskazać typ.wazny pisze:Witam i mam pytanie jaki kabel do domofonu
Chodzi mi o domofon jednorodzinny 230V który otwiera też furtkeelpapiotr pisze:Witam.I co dalej - coś mało informacji, by wskazać typ.wazny pisze:Witam i mam pytanie jaki kabel do domofonu
A na chłopski rozum to co to za kabelelpapiotr pisze:Witam.
Do furtki XzTKMXpw o odpowiedniej ilości żył
-
elpapiotr
Witam.
Na chłopski rozum to telekomunikacyjny kabel miejscowy z wiązkami parowymi, o izolacji z polietylenu piankowego z cienką zewnętrzną warstwą z polietylenu jednolitego, o powłoce polietylenowej, z zaporą przeciwwilgociową, wypełniony żelem hybrydowym.
Na chłopski rozum to telekomunikacyjny kabel miejscowy z wiązkami parowymi, o izolacji z polietylenu piankowego z cienką zewnętrzną warstwą z polietylenu jednolitego, o powłoce polietylenowej, z zaporą przeciwwilgociową, wypełniony żelem hybrydowym.
-
buraczane_pole
- Aktywny

w sklepie trzeba podać na chłopski rozum pełna nazwę
bo ten skróttelekomunikacyjny kabel miejscowy z wiązkami parowymi, o izolacji z polietylenu piankowego z cienką zewnętrzną warstwą z polietylenu jednolitego, o powłoce polietylenowej, z zaporą przeciwwilgociową, wypełniony żelem hybrydowym.
to im nic nie powieXzTKMXpw
-
elpapiotr
Witam.
A to zależy jaki sklep.
Jeżeli jest to hurtownia elektryczna mająca w swojej ofercie również szeroką gamę domofonów, nie będzie problemu.
A to zależy jaki sklep.
Jeżeli jest to hurtownia elektryczna mająca w swojej ofercie również szeroką gamę domofonów, nie będzie problemu.
Dobra Dzięki popytam w sklepie
Witam
6x2x0,5 Ziemny
video-domofon z elektrozaczepem będzie działać bez problemu
6x2x0,5 Ziemny
video-domofon z elektrozaczepem będzie działać bez problemu
Elektryka,Alarmy,TV-SAT,Serwis,Gwarancja