Witamy,
Oferujemy sprzedaż i montaż okien oraz drzwi znanej i cenionej w całej europie marki INTERNORM.
INTERNORM to ponad 75 lat doświadczeń i ponad 15 000 000 wyprodukowanych okien i drzwi.
INTERNORM oferuje okna wykonane z PVC oraz w wersji drewno-aluminium.
Wszystkie okna firmy INTERNORM spełniają wymagania stawiane przez budownictwo energooszczędne i pasywne. Dzięki zastosowanym technologiom okna INTERNORM uzyskują doskonałe wartości współczynnika przenikania ciepła dla całego okna:
od Uw= 0,8 W/m2K aż do UW=0,6 W/m2K.
Oferujemy, wszystkie dostępne okna firmy INTERNORM zarówno standardowe jak i przygotowane na specjalne zamówienie klienta - z okien zrobimy wszystko i wszystko zrobimy z oknami.
[/img]
Okna INTERNORM - energooszczędne i pasywne
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Okna INTERNORM - energooszczędne i pasywne
Prosze o wiecej szczegolow-(cena,kontakt,nazwa firmy),poniewaz jestem zainteresowany kupnem okien.
Mariusz
Mariusz
Re: Okna INTERNORM - energooszczędne i pasywne
Witam,
Wysłałem odpowiedź na priv., ale dla wszystkich zainteresowanych podaje:
Jeśli chodzi o nazwę firmy to nazywamy się PHU OKNAR z siedzibą w Wałbrzychu, ale działamy na terenie całego kraju już od 13-stu lat.
W celu wykonanie kosztorysu najlepiej jest porozmawiać, wymienić korespondencję i spotkać się w celu zaprezentowania naszej oferty i ustalenia szczegółów.
Tak więc zapraszam.
Pozdrawiam
Wysłałem odpowiedź na priv., ale dla wszystkich zainteresowanych podaje:
Jeśli chodzi o nazwę firmy to nazywamy się PHU OKNAR z siedzibą w Wałbrzychu, ale działamy na terenie całego kraju już od 13-stu lat.
W celu wykonanie kosztorysu najlepiej jest porozmawiać, wymienić korespondencję i spotkać się w celu zaprezentowania naszej oferty i ustalenia szczegółów.
Tak więc zapraszam.
Pozdrawiam