więźba wieszarowa w wykonaniu super cieśli
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: więźba wieszarowa w wykonaniu super cieśli
eco przyszykuj kilka takich więźb dwuspadów po 40zł to wpadne Ci pomóc 
-
ecodach
Nie mam słów :/
Może za 20 popracujcie ?
Może za 20 popracujcie ?
Jakie 20 ? 40 zł mi odpowiada , gdzies tam pisałeś ze szukasz podwykonawców a ja jestem chętny .
40dychy za dwuspad?? to chypa skandynawska cena
U mnie kasuja 25zl. wielkopolska.
Tam siegaj gdzie wzrok nie siega...
-
ecodach
Ludzie po prostu szkoda mi słów , a może chcecie za darmo pracować ?
Nikt nie chce robic za darmo. Kazdy by chcial zwijac za robote kokos,ale cennki na roboty jest ograniczony i nie idzie złamac pewnych regol... Zauwaz ze ceny zaleza od regionu w jakim robisz, oczywiscie od wykonastwa no i kieszeni inwestora ktory wypiera z 20 firm...
-
grzegorz andrychiewicz
Rzeczywiście,gdy się prowadzi działalność w zagłębiu dekarskim, gdzie jest duża konkurencja ,to w człowieku mogą powstać wewnętrzne rozterki.Bo jeżeli chcemy działać,to często musimy zejść z ceny a więc mniej zarabiamy,jedyna nadzieja to cierpliwie czekać aż rynek sam dokona selekcji fachowców i z czasem kryzys minie.Druga opcja moim zdaniem gorsza,to opuścić rodzinę i wyemigrować za granicę.
Przeczekaj chłopie i nie pchaj się za granicę!!
Jak jesteś dobry to robota sama ci wpadnie i to nie za 30 , ale za więcej. Ma kupli co ich nie ma w domu po pół roku. Jaka to rodzina?
Jak patrzę na więżbę ecodach , ta pod trzciną to też nie chciałbym jej stawiać za 25zł.
Jak jesteś dobry to robota sama ci wpadnie i to nie za 30 , ale za więcej. Ma kupli co ich nie ma w domu po pół roku. Jaka to rodzina?
Jak patrzę na więżbę ecodach , ta pod trzciną to też nie chciałbym jej stawiać za 25zł.
No trzeba czekac... ecodach ma dobrze,nieraz wyskoczy sobie na skandynawie na kilka tygodni zeby podciagnac troche na zarobkach:) dobry uklad...
ja bym się przeniósł pod koszalin albo słupsk tam roboty dosyć może i dla housetop starczy i za dobra cenę. Jak oni przyjeżdżają do nas to my pojedziemy do nich
PRZEMAAASS!
heh.. No jak narazie sezon ruszyl i nie wyjezdzam nigdzie z okolic... Trzeba tu wkoncu zaczac cos dzialac... Jak narazie robie w firmie co daje mi za 1h 11zl... Co wy na to??